Aiosif

Situri culturale fascinante de descoperit in Los Angeles

Los Angeles nu se limiteaza doar la plajele inundate de soare, vedetele de cinema si verile care par sa nu se mai termine, spre deliciul turistilor si localnicilor. Los Angeles adaposteste o serie de centre culturale dar si cele mai bune muzee din Statele Unite.

getty

Getty Center

Aceasta institutie venerabila este situata pe niste dealuri, deasupra lui Sunset Boulevard. Aceasta adaposteste numeroase galerii de arta temporare dar si o gradina, un fel de opera de arta vie. Arhitectura de care dispune Getty Center este atat de frumoasa incat numeroase cupluri vin aici special pentru a-si face pozele de nunta. Getty Center ofera cele mai frumoase panorame asupra litoralului pacific din Los Angeles.

The Getty Villa

The Getty Villa este situata in Pacific Palisades, o periferie din Malibu. Fondat in cursul anilor 1950, acest muzeu te va face sa descoperi arta si arhitectura din timpul Grecilor si Romei Antice. Acest muzeu organizeaza numeroase spectacole si piese de teatru, jucate in gradinile muzeului.

lacma

LACMA

Muzeul de Arta din Comitatul Los Angeles (LACMA) este unul din cele mai bune muzee din Statele Unite. Adapostind sculpturi si picturi, fotografii si filme ale celor mai buni artisti contemporani si din trecut, LACMA este pentru Los Angeles ceea ce este Luvrul pentru Paris, un loc ce nu trebuie ratat in timpul unei vizite.

California Science Center

La California Science Center exista de toate pentru toata lumea, in special pentru pasionatii de expozitii stiintifice. Trebuie neaparat sa admirati vedeta muzeului, naveta spatiala Endeavour care, dupa 20 de ani de loialitate, a intrat in muzeu in anul 2012.

Muzeul Ronald Reagan

Situat in Simi Valley – un oras aflat in partea de nord-vest a Los Angelesului – acest muzeu simpatic adaposteste numeroase amintiri prezidentiale, inclusiv un avion prezidential Air Force One.

hammer

Muzeul Hammer

Situat in Westwood si administrat de scoala de arta si arhitectura al Universitatii UCLA, muzeul Hammer detine opere de arta incredibile provenite de la artisti profesionisti si studenti. Acest muzeu gazduieste unele din cele mai reusite evenimente din regiune.

Drept urmare, daca urmeaza sa vizitezi Los Angeles in viitorul apropiat ia in considerare si aceste locuri culturale.