Exima

admin

Slabire rapida cu tratamentul Eximia

Exima Este vara si visul oricarei femei este sa aiba un corp perfect, fara niciun fel de efort. Din pacate, atractiile culinare de pe rafturile magazinelor, viata sedentara si lipsa unei educatii solide in ceea ce priveste sanatatea, duc la ingrasare si la un corp de care sa nu fii tocmai mandra. Din fericire, exista numeroase solutii prin care grasimea in exces poate fi eliminata. Alaturi de sport, alimentatie sanatoasa si vointa de fier, exista tratamente precum tratamentul Eximia.

Ce este tratamentul Eximia?

Este un traament inventat in Italia, care ajuta la eliminarea grasimii si a celulitei. Bazat pe foarte multi ani de studii si experimente, acest tratament este una dintre cele mai eficiente metode prin care poti slabi fara un efort considerabil. Facut intr-un numar redus de locatii din Romania, tratamentul Eximia ofera urmatoarele beneficii majore:

  • Reduce grasimea din tesuturi, deoarece reuseste sa actioneze asupracelulelor adipoase, distrugandu-le;
  • Ajuta la slabire locala. Zona tratata duce la o pierdere consistenta in centimetri;
  • Elimina celulita. Celulita poate sa devina doar un vis urat dupa un tratament cu Eximia, in conditiile in care poate sa dispara, indiferent de stadiul in care se afla;
  • Reface tesuturile importante ale corpului. Pentru a arata cat mai bine, corpul nostru dispune de cateva tesuturi care ii dau elasticitate si fermitate, cum ar fi colagenul si elastina. Un astfel de tratament poate ajuta la refacerea acestor tesuturi si la o piele mult mai frumoasa;
  • Ajuta la eliminarea vergeturilor. Vergeturile reprezinta o alta problema majora pe care o are un numar foarte mare de oameni. Chiar daca nu le elimina in totalitate, tratamentul Eximia ajuta la ameliorarea lor.
  • Imbunatateste circulatia sangelui;
  • Este complet sigura si nedureroasa. Este, poate, cel mai important lucru pe care trebuie sa il cunoasca o pacienta. Apeland la acest tratament se poate bucura de eficienta maxima, fara sa fie nevoita sa suporte dureri sau sa riste imbolnavire.

Pentru a te bucura de un tratament Eximia trebuie, in primul rand, sa participi la o etapa de diagnoza. Fiecare individ are anumite particularitati, ceea ce inseamna ca fiecaruia i se potriveste un anumit tip de tratament. Tratamentul se face in zonele afectate si tine cont de fiecare particularitate in parte.

O sedinta poate sa dureze de la 45 de minute pana la aproape 2 ore si poate include 3 tipuri de tehnici: tehnica de slabire prin ultrasunet cavitational, tehnica de slabire prin electroporatie si cea prin endolift.

Toate sunt cat se poate de eficiente, iar combinate pot oferi un corp mai sanatos, mai suplu si mai frumos.