admin

TechStore.Ro Ajutam la relansare HoReCa cu aparatura profesionala CoolHead Europe

Aparatura este extrem de importanta in orice business din domeniul HoReCa. Niste dulapuri frigorifice incapatoare, care consuma putina energie si rezista foarte bine la exploatare constanta, niste vitrine frigorifice care pot afisa corect toate produsele ce sunt la vanzare si evident, aragazuri, hote de bucatarie si alte echipamente indispensabile, pot contribui la eficienta afacerii.

Alegerea corecta a echipamentului poate duce la economii de energie electrica de pana la 60%, ceea ce nu este deloc de neglijat.

Importanta echipamentelor este constientizata de antreprenori mai ales dupa anul pandemic prin care am fost nevoiti sa trecem, perioada in care majoritatea business-urilor Horeca au fost inchise. Intr-o astfel de perioada, un echipament care sa consume putin poate sa faca diferenta intre o administrare eficienta si una defectuoasa.

Tocmai de aceea, am decis sa venim in intampinarea antreprenorilor HoReCa si sa aducem in Romania aparatura de cea mai buna calitate, construita de branduri cu renume ale lumii.

Unul dintre aceste branduri este CoolHead Europe, un producator de frigidere profesionale, vitrine si alte echipamente, care construieste echipamente in care poti avea deplina incredere.

Cine sunt cei de la CoolHead Europe?

CoolHead Europe este o companie italiana care produce echipamente frigorifice de cea mai buna calitate, pe care le distribuie in toata lumea. Cu peste 450 de produse destinate atat mediului privat, cat si mediului profesionist, cu un suport tehnic extrem de bine pus la punct si cu o atentie deosebita la detalii, acest brand a reusit sa cucereasca foarte multi antreprenori. Printre avantajele cu care au convins se numara si urmatoarele:

  • Materiale de inalta calitate, rezistente la cele mai aprige medii;
  • Tehnologii de ultima generatie prin care se poate monitoriza temperatura si se poate creste durata de viata a alimentelor;
  • Un design placut, care transforma orice bucatarie intr-un spatiu atractiv;
  • O functionare ecologica. Functionarea echipamentelor CoolHead Europe genereaza emisii minime de CO2, fiind prietenoasa cu mediul inconjurator.

Poti comanda echipamentele CoolHead Europe prin intermediul Techstore.ro

Poti gasi toate echipamentele de care ai nevoie prin intermediul magazinului nostru! Pe langa CoolHead Europe iti prezentam si alte branduri in care poti avea deplina incredere. Techstore.ro este sursa ta de echipamente profesioniste pentru bucatarie, care iti garanteaza un serviciu de livrare prompt, un suport rapid atunci cand ai nevoie si produse foarte bine echilibrate din punct de vedere al raportului dintre calitate si pret.

Daca iti doresti o imbunatatire vizibila a eficientei din bucatarie si un restart corect dupa pandemie, poti apela la noi pentru echipamente in care poti avea incredere.