De ce e masinuta electrica perfecta pentrru cei mici?

In ziua de azi exista pe piata o multime de produse interesante, acestea fiind alegerea cea mai buna pentru orice parinte care doreste sa-i ofere copilului cele mai frumoase cadouri. O masinuta electrica pentru cel mic este un cadou pe care acesta cu siguranta il va aprecia. Practic o masina de acest fel arata ca una normala, dar este cumva o varianta mai mica a acestei masini.

O astfel de masina reprezinta o forma de distractie, de aventura, dar si de exploatare, ea fiind perfecta pentru mediul inconjurator, dar si pentru copilul vostru. Foarte multi copii prefera acest gen de distractie si anume sa se plimbe cu o astfel de masina electrica. Ele sunt foarte sigure, acestea nefiind periculoase pentru cei mici. In timpul plimbarilor cu o astfel de masinuta, copiii isi pot forma o parere despre cum este sa conduci o masina mare. Ei isi dezvolta in acest fel un simt al controlului si al directiei. Copiii isi dezvolta si o dexteritate, precum si o rapiditate a reflexelor daca se folosesc de o astfel de masina electrica.

Masinile electrice pentru copii difera in functie de varsta lor. In general, incepand cu varsta de 0 si 4 ani, masina cea mai potrivita este cea cu o singura viteza. Aceasta este mai usoara si mai putin voluminoasa. Intre varsta de 2 si 4 ani, deja copiii ajung sa devina stapani pe reflexele lor, de aceea se poate opta in acest caz pentru o masina cu un al doilea scaun, pentru un eventual pasager.

Intre 5 si 7 ani, deja puteti lua in considerare si parerea copilului in achizitionarea masinii. Il puteti intreba daca prefera o masinuta care sa semene mai mult cu un ATV sau una care seamana cu o masina reala cu claxon, radio, faruri si care chiar ofera sentimentul unei masini reale. Intre 8 si 13 ani, puteti opta pentru masinile electrice care nu mai sunt fabricate din plastic, ci sunt realizate din niste materiale mai premium. Pentru un adolescent, masina electrica trebuie sa fie mai mare pentru a-i suporta greutatea. De asemenea, ea ar trebui si sa aiba un sistem de accelerare rapida, precum si o frana de mana. Cauciucurile cu caracteristic specifice masinilor de curse sunt indicate.