Care sunt cele mai deosebite modele de bratari

Care sunt cele mai deosebite modele de bratari

Bratarile pe care le avem pe site sunt circulare, acestea sunt fixe in mare parte a modelelor noastre. Bratarile contin si charmuri, unul sau mai multe in functie de bratara aleasa. Unele sunt perfecte asa cum le achizitionati, nefiind necesar sa ii mai aplicati si alte charmuri. Sunt bratari cu modele frumoase si diferite, modelele fixe sunt cu sau fara model pe bratara, in functie de ce va doriti sa achizitionati. Bratarile sunt din argint, inscriptionate cu codul aferent materialul din care ele sunt prelucrate. Argintul are codul 925, acest cod il gastiti pe toate bijuteriile noastre.

Aceste tipuri de bijuterii argint se gasesc atat pentru tinerele domnisoare care sunt si foarte la moda de ceva timp. Sunt potrivite si pentru doamne pentru ca bratara este fixa si foarte eleganta, potrivita pentru mai multe categorii de varste. Nu ezitati sa detine in seturile dumneavoastra de bijuterii mai multe modele de bijuterii din argint.

Care sunt cele mai deosebite modele de bratari

Bijuteriile din argint sunt cele mai cautate fiind accesibile ca pret si calitate

Bijuteriile sunt cele mai potrivite pentru femei. Ele va infrumuseteaza vestimentatia, va ajuta sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra. Bijuteriile creaza o tinuta eleganta si rafinata, acestea reprezinta elementul indispensabil pentru o femeie. Exista bijuterii potrivite pentru orice tip de femeie, trebuie doar sa stiti ce sa alegeti ca sa va puteti simti bine in timp ce le purtati. Puteti achizitiona un set de bijuterii potrivite pentru sotia dumneavoastra, acesta va fi un cado perfect. Un set de bijuterii nu va fi niciodata in plus pentru o femeie. Bijuteriile noastre din argint va pot infrumuseta vestimentatia. Bijuteriile noastre din argint sunt foarte deosebite si preturile pe care le avem sunt accesibile tuturor.

Argintul este cel mai accesibil metal pretios pentru prelucrarea bijuteriilor dar si a monedelor, culoarea lui este alba si stralucitoare. Argintul a aparut prima oara in Egipt si a fost mult mai valoros decat aurul. In prezent argintul este mult mai accesibil in comparatie cu aurul. Acest metal pretios este foarte calitativ si o bijuterie din argint va fi potrivita pentru orice femeie.