Alege un camin de batrani in Bucuresti in care sa ii stii pe cei dragi in siguranta!

Alege un camin de batrani in Bucuresti in care sa ii stii pe cei dragi in siguranta!

Bunicii sau parintii tai sunt au ajuns la varsta batranetii si se afla in imposibilitatea de a se mai ingriji singuri? Vrei sa le oferi o a doua casa unde sa aiba parte de bune tratamente, conditii de trai excelente si sa fie in permanenta supravegheat de un cadru medical specializat? In aceasta situatie, cea mai buna solutie pentru tine si cei dragi ar putea fi alegerea unui camin de batrani in Bucuresti, asa cum este centrul de ingrijire Egregora. Aici, persoana draga sufletului tau, dar pe care din cauza unor factori de natura profesionala sau personala nu o poti ingriji in mod permanent, poate avea un mod de viata linistit, confortabil, curat, organizat si, mai ales, sigur.

Situat in zona Pipera-Tunari (aproape de Zoo Baneasa), acest camin de batrani din capitala poate fi locul in care bunicii sau parintii tai se pot vindeca de multiple patologii si afectiuni specifice batranetii si, mai mult, se pot reintegra foarte rapid in societate, redobandindu-si activitatile sociale de odinioara. Asa cum bine stim, printre cele mai des intalnite patologii despre care facem referire sunt: Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme si altele. In acest camin de batrani din Bucuresti lucram cu suflet pentru suflet, motiv pentru care, cea mai mare motivatie si dorinta a noastra este aceea de a reda varstnicilor bucuria de a trai viata cat se poate de linistit si de benefic, pentru a se bucura de anii batranetii, nu de a-i considera o povara.

De asemenea, la Egregora suntem preocupati sa oferim pacientilor nostri programe de integrare, asistare, imbunatatire si redobandire a unui grad cat mai mare al calitatii vietii si independentei motrice. Acest aspect cantareste foarte mult, in sensul ca ii ajuta pe pacienti sa isi recapete increderea in propriile lor forte, dar si in propria persoana. In plus, Egregora nu inseamna doar un mediu in care persoanele in etate isi pot redobandi numite capacitati fizice sau psihice, ci inseamna un mediu curat, linistit, unde pastram confidentialitatea, demnitatea pacientilor nostri, dar si a apartinatorilor acestora si nu facem niciodata rabat de la acest principiu de functionare.

Datorita unei capacitati sanatoase si cinstite de a lucra cu oamenii, acest camin de batrani din Bucuresti este deja alegerea multor familii de a-si lasa batranii pe mana unor oameni inimosi, dedicati, devotati muncii lor si foarte bine pregatiti din punct de vedere profesional pentru a face fata oricaror provocari. In ceea ce priveste meniul zilnic al pacientilor nostri acesta este unul ce se afla standard hotelier, fiind variat si atent pregatit, in functie de regimul alimentar specific varstei varstnicilor. In plus, asiguram servicii de supraveghere, asistenta medicala permanenta (24/24 ore) si administratea medicatiei in intervalul orar prescris de catre medici.