Alexandra

Cum sa alegi cele mai bune vopsele de par

In randul femeilor exista numeroase pareri cu privire la cea mai buna vopsea de par, iar daca intrebi cat mai multe femei, vei primi o multime de raspunsuri diferite la intrebarea „Care este cea mai buna vopsea de par”. Iar acest lucru se datoreaza faptului ca oferta de vopsele de par este foarte diversificata si numeroasa, si in acest mod fiecare femeie alege un anume tip de vopsea de par. In ceea ce urmeaza vei gasi o serie de criterii general valabile care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de vopsele pentru par.

Primul criteriu – calitatea

Calitatea trebuie pusa pe primul loc atunci cand vorbim despre vopsele de par. O vopsea pentru par de calitate slaba poate sa iti deterioreze parul sau poate chiar sa iti afecteze scalpul si pielea fetei. Prin urmare, intotdeauna alege acea vopsea de par de cea mai buna calitate. Iar pentru o vopsea pentru par de calitate, formula si ingredientele sunt foarte importante. Este recomandat sa alegi vopsele de par cu ingrediente naturale pe cat posibil si sa eviti acele vopsele care au in compozitie amoniac.

Al doilea criteriu – tipul vopselei

Acum ca am stabilit faptul ca este indicat sa apelezi la vopsea de par de calitate superioara, mergem la urmatorul criteriu si vorbim despre ce tip de vopsea alegem. Pe piata exista vopsea de par temporara, semi-permanenta si permanenta, aceste caracteristici indicand rezistenta in timp la spalare a vopselei. Prin urmare, atunci cand cauti cele mai bune vospele de par este important sa te decizi cat timp doresti sa pastrezi o anumita culoare sau nuanta a parului.

Al treilea criteriu – Culoarea tenului si a ochilor

Un alt aspect de avut in vedere atunci cand urmeaza sa cumperi vopsea de par se refera la culoarea tenului tau, dar si la culoarea ochilor. Este foarte important sa alegi acele culori si nuante de vopsea pentru par care sa iti scoata in evidenta culoarea ochilor, dar si care sa nu iti inchida tenul prea mult. Pentru acest aspect poti discuta cu un stilist in prealabil de a alege vopseaua pentru par.

Criteriul final – brand-ul si pretul

Este recomandat sa alegi brand-uri recunoscute in domeniul vopselelor de par, brand-uri care sunt apreciate de femei la nivel mondial. De asemenea, trebuie sa stii ca o vopsea de par de calitate are un pret mai mare decat al unei vopsele de calitate slaba.