Cadoul potrivit pentru un copilas de 3-5 ani

La varsta de 3-5 ani, orice copil acumuleaza toate informatiile din jur. Cele mai multe informatii si le insuseste prin joaca. Fie ca se joaca cu copiii, cu parintii sau cu jucariile, isi face o proprie imagine asupra lumii inconjuratoare pe care o compara cu experientele pe care le are mai tarziu in viata.

Daca trebuie sa ii faci un cadou unui copilas de 3-5 ani si vrei sa te asiguri ca este cadoul ideal, o jucarie este foarte potrivita. Ce sa ii cumperi, insa?

In principiu, inainte de a lua o decizie este bine sa tii cont de sexul copilului si daca stii, de preferintele pe care le are sau de lucrurile cu care intra in contact.

Cadoul perfect pentru fetite

Varsta de 3 ani este cea la care orice fetita incepe sa isi contureze propriile interese si pasiuni. Tocmai de aceea, gasirea cadoului perfect nu va fi foarte usoara. Poti sa te legi, totusi, de desenele animate pe care le urmareste sau de activitatile pe care le face la scoala. Orice fetita este pasionata de desenele animate Frozen, asadar, papusile Elsa vor fi mai mult decat apreciate. De asemenea, orice fetita va aprecia un set de bucatarie sau un set de baie de jucarie. Cu aceste jucarii va putea sa se joace pe roluri si sa imagineze tot felul de scenarii interesante.

Cadoul perfect pentru baieti

La baieti lucrurile sunt mai simple, cel putin la varsta aceasta. O simpla masinuta, o cutie cu unelte sau un robotel de jucarie pot face adevarate minuni. DE asemenea, costumasele cu eroii preferati sunt si ele foarte apreciate.

Nu toate jucariile sunt gandite pentru baieti sau fetite. Exista si o multime de cadouri unisex pentru care poti opta, cum ar fi jucariile educative. Un puzzle, spre exemplu, poate sa fie cadoul perfect atat pentru baieti cat si pentru fetite. DE asemenea, un ursulet de plus poate sa incante deopotriva baietii si fetitele. Inspiratia poate sa vina pur si simplu navigand prin magazinele de jucarii sau de diverse accesorii.

Indiferent ce achizitionezi, asigura-te ca poate avea un rol educativ in timp si de asemenea, incearca optezi pentru jucarii cat mai rezistente si colorate. Succesul va fi asigurat.