TOP criterii de care merită să ții cont atunci când îți cumperi o haină din blană naturală

E cel mai bun moment din an să îți completezi garderoba cu o haina blana dama, dacă iubești piesele vestimentare clasice, care îți pun în valoare feminitatea. Fie că optezi pentru o vestă, fie că vrei să cumperi o jachetă sau o haină lungă, este momentul perfect.

Găsești zeci de modele disponibile și accesibile, pentru că au un preț mai scăzut decât în restul anului. Atenție, însă, la criteriile care îți pot influența calitatea investiției. Ți-am pregătit o listă cu aspectele pe care trebuie să le urmărești, înainte să cumperi.

  1. Perioada de garanție

Înainte să dai banii pe o haină din blană naturală, asigură-te că mediul de achiziție este unul sigur și profesionist. Vei vedea că magazinele care se respectă vin în întâmpinarea ta cu o perioadă de garanție extinsă, între 2 și 5 ani, chiar dacă legislația prevede un număr de câteva zile. Evită vânzătorii ambulanți, târgurile și mediile neautorizate, precum site-urile fără un showroom, care te atrag doar cu un preț avantajos. Asigură-te că blana este 100% naturală și că materia primă este achiziționată de la cele mai mari burse de piei din lume, dacă vrei să beneficiezi de cel mai înalt nivel de calitate. Nu uita: calitatea înseamnă și durabilitate. Poți purta haina ani de-a rândul.

  • Modelele care ți se potrivesc

Chiar dacă iubești să te uiți la hainele vedetelor de pe covorul roșu, e important să vezi ce anume ți se potrivește ție, în acord cu silueta și conformația corpului tău. Probează mai multe tipuri de haine de blană, chiar dacă sunt elemente care îți displac la respectivele modele, cum ar fi culoarea. Partea bună este că poți opta pentru personalizarea elementelor: fie optezi pentru o altă culoare, fie alegi un alt sistem de închidere, fie ajustezi lungimea sau chiar forma hainei. Opțiunea personalizării este posibilă în cele mai mari magazine de blănuri de lux, chiar și din România. Așa vei putea purta modelul 100% potrivit ție.

  • Proveniența blănurilor

Vești bune! Acum ai ocazia să verifici care este proveniența blănurilor, cine le-a manufacturat, de la ce bursă au fost achiziționate și nu numai. Acest lucru este posibil datorită programului global FURMARK. Magazinele certificate FURMARK sunt obligate să atașeze hainelor o etichetă cu un cod unic. Acest cod îi oferă clientului posibilitatea de a accesa toate informațiile despre articolul vestimentar achiziționat, inclusiv detalii despre proveniența blănurilor. Tastând codul pe platforma FURMARK, informațiile vor fi la doar un click distanță: e atât de simplu. În România există un magazin de lux certificat FURMARK.

Cauți o vestă blană naturală? Alege Casa de Blănuri MG, magazinul certificat FURMARK din România

Vesta blana naturala, jachetă, palton, etolă, capă sau chiar accesorii – găsești la Casa de Blănuri MG, magazinul de lux, certificat FURMARK din România. Veștile bune nu se opresc aici! Ai parte de cea mai lungă perioadă de garanție, între 2 și 5 ani, la fiecare produs achiziționat de la Casa de Blănuri MG. Nivelul de calitate al hainelor din blană naturală este la superlativ, iar serviciile sunt ireproșabile.

Poți opta pentru servicii de restilizare sau de curățare a blănurilor vechi. Dar nu numai! Ai ocazia să personalizezi orice model standard în acord cu preferințele tale și cu silueta ta. Nu uita: Casa de Blănuri MG e de încredere!