Tot ce trebuie sa stii dspre crema solara pudra

Din fericire, mai avem cateva saptamani la dispozitie pentru a beneficia de razele calde ale soarelui.  Pentru a evita arsurile solare si pentru a ne proteja pielea de razele UV fiecare din noi trebuie sa adopte o crema solara cu un indice de protectie ridicat. Datorita substantelor continute, crema solara permite limitarea efectelor nocive ale razelor UV.

Pentru a face aceste protectii solare mai performante si mai usor de aplicat, profesionistii din domeniul cosmeticii nu inceteaza sa inoveze si sa creeze noi si noi produse, care de care mai eficiente.  Creme solare lichide, uleiuri…uita de toate acestea si si adopta crema solara pudra, cea mai recenta inovatie in domeniul protectiei solare. Despre ce este vorba?

Producatorii de produse cosmetice tocmai au lansat pe piata o noua generatie de creme pentru protectie solara sub forma de pudra lejera. Aceasta pudra solara este incolora si se aplica asemenea unei pudre bronzante sau unui blush.

Aceasta pudra solara poate fi folosita in orice circumstanta. Daca iti doresti un aspect mat al tenului trebuie doar sa aplici putina pudra solara pe ten.  Spre deosebire de cremele solare, pudra solara nu este nefasta pentru mediul inconjurator, nici pentru organism, nici pentru piele.

Pe langa faptul ca este mica si functionala, aceasta pudra solara este 100% minerala, translucida si rezistenta la transpiratie. Perfecta in orice circumstanta, reduce aspectul neplacut al porilor deschisi si confera un aspect mat al pielii, ideala pentru perioadele de canicula cand tenul transpira si capata un aspect stralucitor. Va deveni cu siguranta unul din produsele preferate ale doamnelor si domnisoarelor.

Pe scurt, aceasta pudra solara are deja o multime de adepte in randul pasionatelor de produse de ingrijire dar si in randul vedetelor de la Hollywood. Ce parere ai despre acest nou produs? Urmeaza sa il folosesti sau l-ai folosit deja?