AncaP

Uleiuri care iti vor schimba viata complet

Uleiuri care iti vor schimba viata complet

Uleiurile esentiale sunt din ce in ce mai recunoscute datorita numeroaselor beneficii conferite. Uleiurile esentiale reprezinta o veritabila comoara, sunt pline de virtuti atat pentru piele cat si pentru par si unghii. In cele ce urmeaza va vom vorbi despre proprietatile celor mai cunoscute uleiuri esentiale, extrem de benefice pentru pielea si corpul nostru.

Uleiul de susan este ideal pentru dinti albi si pentru starea generala de sanatate, uleiul de ricin pentru gene si sprancene dese, uleiul din seminte de hibiscus este ideala pentru cresterea parului. Descopera uleiurile care iti vor schimba complet viata.

Ulei de susan pentru dinti albi. Uleiul de susan are o multime de beneficii, pentru dinti in special. Pe langa faptul ca albeste dintii, uleiul de susan permite improspatarea respiratiei si sa previna cariile. Prin urmare, iti recomandam sa folosesti uleiul de susan pe post de apa de gura. Datorita numeroaselor vitamine pe care le contine, uleiul de susan va contribui la igiena buco-dentara.

Uleiul de ricin pentru sprancene si gene dese. Uleiu de ricin reprezinta solutia magica pentru cele care isi doresc sa aiba sprancene si gene mai dese. Datorita unui continut bogat de acizi grasi, Omega 6 in special si Omega 9, uleiul de ricin reprezinta cea mai simpla si mai naturala metoda pentru cresterea genelor si sprancenelor si pentru fortificarea acestora.

Ulei din semninte de hibiscus pentru cresterea parului. Uleiul din seminte de hibiscus stimuleaza cresterea parului si impiedica caderea acestuia, il face mai stralucitor si lupta impotriva matretii. Aplica ulei din seminte de hibiscus o data pe saptamana.

Uleiul din arbore de ceai impotriva acneii. Pentru a scapa de cosurile care iti fac viata un cosmar aplica in mod regulat ulei din arbore de ceai. Acest ulei natural poseda o multime de beneficii care te vor ajuta sa ai o piele perfecta, fara cosuri. Aplica cate o picatura de arbore de  ceai pe fiecare cos in parte.