Alexandra

Cum să te pregătești de iarnă

Chiar dacă până acum nu putem spune că am avut parte de o iarnă prea geroasă, cu prea multă zăpadă, anotimpul încă nu e pe sfârșite deci niciodată nu e prea târziu. La fel cum ne aprovizionăm și casa cu combustibilul necesar pentru iarna ce urmează, tot așa trebuie să ne aprovizionăm și cu o nouă garderobă.

În perioada aceasta a anului, magazinele sunt pline de oferte ce ne fac cu ochiul și nici că ne putem abține să nu ne cumpărăm măcar un lucru nou! După cum se spune, în noaptea de revelion trebuie să purtăm ceva nou și roșu!

Dar ca să nu cheluti banii haotic pe lucruri inutile, cel mai bine ar fi să-ți faci din timp o listă cu toate lucrurile pe care dorești să ți le cumperi și de care crezi că ai neapărată nevoie. Ca să te ajutăm, am încercat să facem și noi o mică listă.

Haine groase

Se anunță cât de curând ninsori. Și chiar dacă ne dorim să ningă din belșug și să fim înconjurați de peisaje de poveste, trebuie să nu uităm să ne echipăm cum trebuie! Pentru ca să ne pregătim corespunzător de o iarnă cu multă zăpadă și ger, cel mai recomandat ar fi să apelăm la gecile de fâș groase și călduroase. În ceea ce privește îmbrăcămintea de interior, perioada aceasta magazinele sunt pline de pulovere de sezon și pantaloni groși și îmblăniți. În cazul în care vremea o să fie așa cum se preconizează, atunci bine ar fi să îți cumperi de pe acum toate cele necesare!

Cauciucuri de iarnă

La fel cum te echipezi pe tine corespunzător pentru vremea geroasă, tot așa trebuie să-ți echipezi și mașina. Așa că un alt lucru important pentru lista ta îl reprezintă și cauciucurile de iarnă. Doar nu ai vrea să rămâi împotmolit pe undeva prin nămeți?

Ceva pentru seara de revelion

Ca să îți meargă bine tot anul, știm că trebuie să porți ceva nou și roșu în seara de revelion. Chiar dacă e vorba doar de o mică fundiță, de o rochie, sau de o pereche de șosete roșii,  aceast accesoriu trebuie să fie nelipsit. Dacă nu ai apucat însă să-ți cumperi ceva, e suficient și un ruj roșu, tot e mai bine decât nimic!

Încălțăminte corespunzătoare

ghete-tocmania

Chiar dacă îți place să te îmbraci mai tot timpul elegant, pantofii nu sunt mereu alegerea potrivită, mai ales dacă vorbim de temperaturi scăzute și zăpadă. Cea mai potrivită pereche de încălțări pentru perioada asta e o pereche de ghete. Fie că alegi un model cu talpă joasă, fie că vrei totuși să-ți păstrezi o nuanță de eleganță și vrei ceva cu toc, pe Tocmania.ro găsești orice model îți dorești.

Pentru zilele în care zăpada promite să depășească câțiva centimetri, atunci ar fi bine să optezi pentru o pereche de ghete îmblănite, cu o talpă care să nu-ți permită să aluneci și destul de înalte astfel încât să nu permită zăpezii să ajungă la picior.

Dacă te-ai aprovizionat deja cu majoritatea lucrurilor pe care noi am vrut să le punctăm, atunci tot ce-ți mai rămâne de făcut este să aștepți cu nerăbdare zăpada. Nu-ți pierde speranța! Nici martie nu e o lună târzie pentru zăpadă!