Stiai ca traditionalul terci de origine scotiana este cea mai in voga noutate atunci cand vine vorba despre un mic dejun sanatos? Ca este cea mai buna idee pentru a se evita rontaitul compulsiv dintre mese?
Terciul este un mic dejun de savurat cu lingurita care imbina de minune echilibrul cu fibrele. Iata mai multe cuvinte despre acest clasic rezervat mai demult doar copiilor care isi face ince-incet aparitia si pe mesele celor mai sic fashioniste inraite care au grija de silueta lor. Dar si in cafenele sau pe retelele sociale.
Terciul, un eat-breakfast minunat. Expertii in materie de nutritie sunt cu totii de acord. Pentru a incepe cat mai bine ziua in jurul unei mese pline de vitamine si cat mai complete, ideea terciului este cea mai buna. Este un amestec de cereale, precum meiul, fulgii de ovaz, orezul sau hrisca, de bucati de nuca de cocos, de alune sau de stafide, de pudra de vanilie sau de ciocolata cu condimente, pentru gust si pentru digestie. Mai poti adauga si un superaliment precum pudra de carob cu gust de caramel, fructul Lucuma, cu gust de nuci, dar si o lingurita sau doua de seminte de chia. Ai de ales din cea mai mare paleta de savori- lapte de migdale, de nuci sau de cocos.
Terciul, cel mai apreciat mic dejun al noii generatii. Daca terciul care a convins deja super modelele sau vedetele inca nu te-a convins, foarte rau. Se pare ca si atletii il consuma deja din ce in ce mai mult la micul dejun.
Este un mic dejun energetic, complet, care te ajuta sa imbini de minune, asa cum vrei, savorile dar sa te bucuri in acelasi timp de un mic dejun plin de vitalitate.
O optiune validata si de catre cei care nu vor sa consume gluten si care pot adauga in loc de fulgi de ovaz quinoa, care este plina de proteine, care este foarte energetica si care se poate digera foarte usor. Iar iarna poti miza pe o versiune calda a terciului care te va incalzi si care te va delecta in acelasi timp.