Aiosif

Thailanda, o destinatie cu multiple fete

Thailanda! O destinatie cu multiple fatete care nu isi va pierde niciodata farmecul sau fara pereche si va ramane mereu o destinatie iubita de toti turistii. Dar Thailanda inseamna si 3 regiuni distincte, trei ambiante, trei tipuri de decor…. Lasa-te si tu tentat de toate fatetele acestei tari minunate.

Bangkok-680x365

Mai intai este orasul Bangkok capitala, o megalopola unde turismul de afaceri este foarte important. Este si cea mai buna ocazie de a gusta cultura asiatica datorita numeroaselor piete de-a lungul stradutelor.

climat-thailande

Mai apoi, inspre sud, frumusetea insulelor sale numeroase te va seduce si ea. Plajele sunt presarate cu numeroase varfuri stancoase, unele mai impresionante ca celelalte. Este si ocazia ideala de a degusta unele feluri de mancare traditionale dar si mirodeniile locale, totul in cele mai magnifice restaurante cu vedere la mare.

f07d5e6ee96cca5c1f06c4742a203e9a

La nord vei intra intr-o ambianta mai calma, mai dulce si te vei putea scufunda in lumea budismului, a templelor si a rugaciunii.

Thailanda este insa si destinatia numarul unu pentru toti indragostitii. Multi turisti vin aici in luna de miere, intr-o tara idilica pentru cei mai multi dintre ei. Aici sunt reunite toate ingredientele pentru cel mai frumos sejur.

40ed34bc5ba31b805e3632791ac2e2a9

Thailanda inseamna si bogatie culturala, dar si ospitalitatea locuitorilor sai. Aici poti descoperi si o cultura cu multiple fatete, o expresie artistica minunata, dar si insule exotice, o traditie minunata, o infrastructura bine dezvoltata si bine organizata, o bucatarie suculenta…. Aceasta tara are de toate pentru un turist curios. Thailanda nu inseamna deci doar statiuni balneare, ansambluri naturale extrem de variate, peisaje magnifice si un patrimoniu religios si istoric pasionant, un mod de viata traditional care se amesteca cu unul foarte modern…inseamna si o natura splendida, monumente clasate in patrimoniul Unesco si prima destinatie turistica din Asia de sud-est

Bangkok, Chiang Mai si Phuket ofera un amestec colorat de temple, piete, buticuri si restaurante. Cateva comori ascunse ideale pentru toti turistii care vor sa se bucure de aventura, de descoperiri noi putin mai departe.

Va fi imposibil sa rezisti fascinatiei exercitate de aceasta tara si vei vrea sa te intorci si a doua oara.