Alexandra

Tik Tok si promovarea

Tik Tok este una dintre cele mai cunoscute aplicatii in momentul de fata, aceasta fiind apreicata in special de tineri. Cu toate acestea insa, multe branduri au inceput sa fie prezente aici, Tik Tok fiind un loc perfect pentru a va expune creatiile. Fiind creata ca fiind o aplicatie prin intermediul careia puteti impartasi clipuri cu alte persoane, aceasta aplicatie a devenit incetul cu incetul una dintre cele mai folosite aplicatii din lume. 

  1. Sfaturi pentru folosirea aplicatiei

Pentru persoanele care isi doresc sa-si faca contul privat, aceasta optiune este posibila intrand in setari si dand tap pe Private. In acest caz, doar utilizatorii care sunt aprobati vor avea acces la contul tau de Tik Tok. 

Mai exista o optiune prin intermediul careia nu vei permite utilizatorilor sa-ti downloadeze clipurile. Daca nu iti doresti ca un alt utilizator sa obtina clipurile tale, atunci poti face aceasta setare pe Tik Tok si astfel sa te feresti de acest lucru. Setarea se face din Privacy and safety si anume sa nu permiti nimanui sa iti downloadeze clipurile. 

Daca iti doresti sa-ti salvezi datele si sa nu folosesti atat de mult internet atunci cand te bucuri de aceasta aplicatie, atunci poti merge in aplicatie si sa alegi optiunea de Data Saver. In acest fel, vei impiedica aplicatia sa-ti consume foarte mult din datele mobile si astfel te vei bucura de mai mult spatiu. 

Un alt lucru pe care orice utilizator de Tik Tok ar trebui sa-l cunoasca este sa-si ascunda comentariile sau anumite keywords in situatia in care isi doreste acest lucru. Pentru a face aceasta setare, va trebui sa mergeti la Privacy and Safety si sa alegeti cuvintele cheie pe care nu doriti ca persoanele care lasa comentarii sa le foloseasca. 

In cazul in care nu intelegeti un anumit comentariu, atunci puteti sa-l traduceti mergand la sectiunea de comentarii si facand tap pe optiunea de Translate. In acest fel, nu veti avea probleme in a traduce orice fel de comentariu si astfel veti putea sti in orice moment exact ceea ce a scris un anumit utilizator. 

Mai aveti si optiunea doar ca prietenii vostri sa va raspunda la comentarii. In acest caz puteti merge la sectiunea de Privacy and Safety si sa faceti setarile cele mai potrivite, astfel incat sa le dati accesul la contul voastru doar unor anumiti utilizatori din aplicatie. In acest fel, puteti sa va feriti de persoanele care nu sunt prietenii vostri in aplicatie. 

O alta optiune interesanta la Tik Tok este sa va salvati clipurile. Tik Tok ofera aceasta posibilitate, permitandu-va sa va salvati clipurile si astfel sa le puteti folosi pe orice alta platforma doriti. Puteti salva clipurile si sa va uitati la ele mai tarziu, chiar si daca nu sunteti conectati la internet. De asemenea, mai puteti salva si clipurile altor persoane in cazul in care va doriti acest lucru. 

Daca nu doriti sa va apara un clip cu un anumit sunet de la un utilizator, puteti ascunde anumite clipuri si astfel va puteti feri de persoana respectiva, sau multi se intreaba cum cumpar followers tik tok