admin

Top5 Metode de a Face Bani pe Net


 

 

 

 

 

In ultimii ani e o agitatie continua. Cum sa facem bani pe net? Se pot face, ba nu se pot face, e extrem de usor, e aproape imposibil, poti sa te imbogatesti, abia faci cativa centi. Parerile sunt impartite , ideile sunt multe si imprastiate si cei care sunt noi in incercarea de a face ceva au nenorocul de a fi usor de descurajat.

Un lucru e clar, daca ne raportam doar la Romania, exista 7-8 milioane de utilizatori de internet. Deci , unde sunt oameni se pot face bani.

Practic, orice om, pentru a face bani trebuie sa vanda ceva. In secolul 21 totul e de vanzare, daca esti destul de inspirat poti sa vinzi locuri in Rai pe bani multi ( caz real ). Totul e sa gasesti persoana care sa cumpere :).

Acum ca am trecut peste introducere, iata 5 metode de a face bani online:

 

1) Iti faci un magazin online

Fie ca ai un magazin real si vrei sa te extinzi, fie ca vrei sa te apuci de ceva nou, prezenta ta online e esentiala. Comertul virtual in Romania a crescut extrem de mult astfel incat in 2012 s-au generat vanzari de ordinul zecilor de milioane de euro, daca nu mai mult ( nu sunt la curent cu cifre, daca sunteti interesati gasiti pe google valoarea vanzarilor exacte).  Faptul ca suntem cu cativa ani in urma occidentului ne ajuta pe deoparte. In timp ce la altii comertul online e la maturitate, la noi acum ajunge la adolescenta. Deci inca este un domeniu extrem de bun pentru exploatat.

Ce vinzi?  Asta ramane la latitudinea ta . Fie ca vinzi sosete crosetate de bunica sau iti vinzi vechea colectie de surprize turbo, singura parte grea e sa iti gasesti targetul si clientii. Si, cu ajutorul google, facebook si ghid365.ro , nimic nu e greu :)).

2) Scrii o carte 

Era o vreme cand scriitorii in Romania mureau de foame. Acum e foarte simplu, daca esti bun si consideri ca poti sa oferi ceva valoros, scrii o carte electronica. Fara costuri de tipar, fara aprobarea editurilor: O scrii, o pui la vanzare si o promovezi.

 

3) Iti faci un blog Da, sunt mii de bloguri la noi in tara. Si ce ? Ai un subiect interesant de discutat?  Cand povestesti cu prietenii toti sunt ochi si urechi? E timpul sa impartasesti si cu altii.  Odata ce ai cititori poti sa faci bani din diverse programe: Google Adsense - Programul google pentru monetizare. Practic, le oferi un spatiu la tine pe blog unde ei afiseaza reclame. Pentru fiecare viziator care da click pe reclama, tu castigi un banut. Strangi ban cu ban si faci o gramada.  Sistem romanesc de marketing afiliat. Face legatura intre magazine si bloguri. Practic, daca ai un magazin , vorbesti cu cei de la 2 parale , le oferi un procent din vanzarile pe care le genereaza si ei afiseaza reclama pe diverse bloguri. Daca esti blogger iti faci cont pe 2 parale, iti alegi ce produse vrei sa promovezi si in momentul in care generezi o vanzare primesti un procent. Simplu .  Vrei sa iti faci cont pe 2 parale si sa afli mai multe? intra aici :  5) Iti faci o pagina de Facebook sau Google+ O alta zona unde se fac bani este zona retelelor de socializare.   Daca crezi ca poti strange oameni care sa iti dea like pe pagina, da-i drumul . Odata ce ai peste 2-3000 de fani poti sa vinzi reclama catre firme care au legatura cu nisa ta. Acestea sunt pe scurt cele 5 metode.  Evident, exista multa munca in spatele banilor, insa daca esti ambitios ai nevoie doar de un impuls si de informatii. Restul vine de la sine. Daca iti face cu ochiul ideea de castig online si daca vrei sa aprofundezi sau daca ai o firma pe care vrei sa o promovezi, te asteptam sa ne spui despre ideea sau afacerea ta si iti cream un plan personalizat pentru succes. Echipa Ghid365 Scrie-ne despre ideea ta aici: [contact-form-7 id="865" title="Top 5 bani"]  

Lasa-ti parerea!