admin

Top5 Joburi Ciudate din Lumea Intreaga

Ai un loc de munca monoton, despre care pur si simplu nu ai ce povesti cu prietenii? Iti recomandam sa il schimbi!!  Si pentru ca suntem de treaba, iti prezentam si cele mai ciudate joburi din lume 😀 . Am selectat 5 :

1) Compania care inchiriaza bunicute 😀 – Vrei o bunica, cumpara-ti! 

Este o companie reala in Virginia cu o campanie de promovare foarte interesanta. Practic, ofera persoane in varsta pe post de babysitter. Ar fi o idee buna si pentru batranele din orasele din Romania care oricum stau toata ziua in fata blocului sau se plimba cu tramvaiul.

 

 

 

 

 

2) 60$/ora de imbratisari 

Ce e o imbratisare?  Un gest de prietenie si compasiune intre persoane care se cunosc si se apreciaza. Cine s-ar fi gandit ca o simpla imbratisare poate fi transformata intr-o afacere de succes?  O femeie din New York. Aceasta s-a gandit ca ar fi o idee sa ofere imbratisari persoanelor singure si triste ..si nu oricum, contra cost . Daca vrei sa te imbratiseze o ora ( atentie, total nonsexual) trebuie a platesti 60 $ :). Merita?

 

 

 

3) Palmuitor profesionist  Hehe, exista si ar fi o solutie perfecta pentru lenesii din Romania.  In cateva cuvinte, un om a observat ca productivitatea lui la locul de munca este foarte scazuta datorita internetului ( mama lui), asadar, a angajat pe cineva care sa il palmuiasca de fiecare data cand ii este distrasa atentia. Si uite asa , omul nostru si-a crescut productivitatea de la 30 la 90 % .  Tare, nu?   4) firma de curatenie cu menajere goale O metoda perfecta pentru a tine barbatii in casa cand e vorba de curatenie. Exista in Texas si sunt convins ca in scurt timp se va franciza si vom vedea in fiecare casa domnisoare savuroase stergand praful de pe dulap :D. Costa 100$ pe ora.             5) Hangover Heaven - Raiul betivilor Ideea e simpla si frumoasa. Omuletii astia si-au cumparat un autobuz cu care se plimba prin tot orasul si culeg betivi pe care ii pun pe picioare. Evident, contra cost. Si, la cati betivi gasesti noaptea prin Bucuresti, cred ca ma apuc de afaceri :))           Cam astea sunt cele 5 . Ai un loc de munca deosebit sau stii pe cineva care taie ,la propriu, frunza la caini? Nu te sfii sa ne lasi un comentariu sa ne impartasesti experienta. Intre timp, da-ne un like pe Facebook !  Multumim !    Articol inspirat de pe oddee.com

Lasa-ti parerea!