admin

Top5 Secrete ale Fericirii

Refuz sa ma inradacinez intr-o societate cu oameni tristi. Pe zi ce trece , realizez ca toti cei din jur sunt pierduti si nu inteleg de ce, cand au atatea motive de fericire.

Toata lumea cauta solutia magica pentru a-si rezolva diverse probleme ( sa slabeasca, sa isi mareasca parti ale corpului, sa agate sau sa castige iphone-uri) .  Ghid365 va ofera 5 solutii universal valabile pentru a fi fericiti. Solutii folosite de-a lungul timpului, care au dat roade de fiecare data si pentru fiecare persoana in parte.

SI, ca sa va convingeti ca nu vorbesc prostii……va prezint un om fericit:

 

Cum reuseste? Iata cele 5 secrete:

1) Priveste partea plina a paharului!!!

A devenit un cliseu pe care nu il mai ia nimeni in seama.  Nu poti fi fericit atata vreme cat te concentrezi pe ceea ce nu ai . Acum te plangi ca nu ai ce sa mananci, maine te plangi ca nu iti poti lua BMW, poimaine ca nu ai bani pentru un loc pentru statia spatiala….si tot asa, trece viata pe langa tine.

Focuseaza-te pe ceea ce ai !   Poate ca ai o persoana iubitoare, poate ca ai o felie de cozonac, poate ca arati bine sau ai rezistenta foarte mare la mers pe jos..sau poate pur si simplu esti viu .  Sunt lucruri pe care le ai si care, daca li se acorda suficienta atentie te pot face fericit.

 

Teoria e buna, dar practica ne omoara, asadar va propun urmatorul exercitiu :

IN FIECARE DIMINEATA , va treziti, intrati pe ghid365 si treceti in tabelul urmator 5 motive pentru care sunteti fericit in dimineata respectiva. 

[contact-form-7 id=”1068″ title=”motive”]

Nu e obligatoriu sa lasati nume sau date de contact, insa daca vreti , puteti lasa un mail si ne puteti cere ulterior motivele pentru care ati fost fericit.

Va garantez ca in 2 saptamani , orice problema aveti acum , veti fi mult mai realizat.

 

2) Fa sport!

Miscarea face bine. Miscarea elibereaza " Hormonul fericirii"  

Vrei sa fii fericit? Alearga 30 de minute pe zi, dupa ce ai scris cele 5 motive.  Nu poti sa alergi?  Fa flotari, misca-te in ce mod poti pentru 30 de minute.

 

3) Suna pe cineva drag si spune-i ca o/il iubesti!

Dragostea ne face fericiti . Numai ideea ca cineva e acolo langa noi, ne face multumiti. Nu neglijati persoanele care stiti ca va iubesc, din motive diverse de genul " Nu am bani sa imi iau farduri/bere si sunt trist "  . S-ar putea sa le dati impresia ca nu ii apreciati si sunt sanse sa ii pierdeti.

4) Canta !  

Deranjezi vecinii? 🙂  Nu-i bai…cantatul ne elibereaza de probleme si ne face fericiti . Ai 5 minute libere…elibereaza-ti muzica din cap


!

5) Asculta muzica!

Ca sa stii ce sa canti, trebuie sa asculti!  🙂  Fa-ti o ora de savurat muzica.

 

Nu e nimic iesit din comun. Nu e nimic pe bani, nu e nimic imposibil. Fericirea ne-o facem singuri.

Lasa-ti parerea!