admin

Unde găsim mereu echipamente pentru HoReCa și Industria Alimentară la prețuri imbatabile și cele mai bune servicii de consultanță?

cafe-bar-600x330-600x330Cei care au luat deja contact cu această industrie cunosc dificultățile care pot apărea atunci când vine vorba de achiziționarea, service-ul și mentenanța echipamentelor pentru HoReCa si Industria alimentară.

SC LOGIC CONSULT SRL este o companie creată și adaptată pentru a oferi suport clienților în achiziționarea, protejarea și menținerea performanțelor necesare desfășurării afacerii din domeniul HoReCA. Obiectul principal de activitate al societății este importul și distribuția de echipamente și accesorii profesionale către baruri, restaurante, pizzerii, fast food-uri, spălătorii, curățătorii, etc.

In decursul a 12 ani de zile, SC LOGIC CONSULT SRL a oferit servicii de consultanță în ceea ce privește implementarea sistemului HACCP.

Platforma online care vă propune servicii complete și produse de calitate

Având personal specializat în domeniu, compania a realizat și o platformă web prin intermediul căreia oferă consultanță pentru fluxuri tehnologice, finanțarea achiziției de echipamente și realizarea caietelor de sarcini aferente.

SC LOGIC CONSULT SRL promovează și comercializează echipamente HoReCa și ofera servicii de reparații și întreținere specifice acestor tipuri de echipamente.

Prin platforma online se oferă si servicii de finanțare personalizată. In acest mod compania susține întreprinzătorii din domeniu prin oferirea unor servicii de finanțare excelente, adaptate la nevoile fiecăruia. Tot ce trebuie să faceți pentru a lua legătura cu un consultant este să completați formularul destinat acestei secțiuni, urmând să fiți contactat în mai puțin de 24 de ore de la trimiterea solicitării.

Echipamentele și accesoriile furnizate sunt clasificate după cum urmează: Bar, Bloc termic de bucătărie, Echipamente SMART, Fast Food, Hote, Industria alimentară, Mașini de înghețată, Mașini de spălat vase, Mobilier neutru din inox, Patiserie/Cofetărie, Pizzerie, Refrigerare, Roboți și Spălătorie/Curățătorie.

Magazinul online și platforma de servicii pot fi accesate la adresa: www.echipamentediscount.ro

Magazinul oferă săptămânal promoții la produsele din gama extrem de diversificată și competitivă.

Mentenanță în timp real

Pentru că protejarea și menținerea performanțelor necesare desfășurării afacerii clienților este principala lor preocupare și pentru că doresc să vă desfășurați activitatea în cele mai bune condiții, echipamentele furnizate de SC LOGIC CONSULT SRL beneficiază de service în perioada de garanție, iar după expirarea acestei perioade, societatea oferă posibilitatea de service în regim de post-garanție, în baza unui contract de service.

Garanția calității

Absolut toate produsele furnizate de SC LOGIC CONSULT SRL sunt conforme cu normele și standardele Comunității Europene.

Firma este certificată ISO 9001: 2008 și este înscrisă în Registrul de Punere pe Piață a Echipamentelor Electrice și Electronice, având numărul de înregistrare RO-2014-10-EEE-2134-I.

Indiferent dacă spațiul de lucru pe care doriți să îl echipați face parte din bucătarie, patiserie, brutărie, fast-food, restaurant, catering, spălătorie sau curățătorie, www.echipamentediscount.ro vă pune la dispoziție o gamă largă de produse de top care vă vor ușura și eficientiza munca.