Unde pui anunturi gratuite in Romania?

anunturi gratuiteIn Romania se vinde si se cumpara extrem de mult. Telefoane, haine, case, terenuri, afaceri, masini, biciclete si multe alte obiecte, toate fac obiectul schimburilor intre oameni. Evident, o buna parte din vanzari si cumparari se fac intre persoane fizice, care apeleaza la mica publicitate pentru a gasi produsele de care sunt interesate sau pentru a vinde produsele de care nu mai au nevoie.

Majoritatea celor care vor sa cumpere sau sa vanda ceva aleg varianta online, din motive evidente: economie de timp, pret mic si diversitate mare de anunturi. Desi optiunile sunt extrem de multe, destul de putine site-uri merita cu adevarat atentia.

Unde pui, asadar, anunturi gratuite in Romania?

Prima optiune este, fara doar si poate, OLX. Gigantul site de anunturi reuseste sa ofere rezolvare pentru o multime de nevoi pe care le au atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice. DIn pacate, de multe ori OLX este supraevoluat. Mesajul nu ajunge intotdeauna la cel vizat iar anunturile nu sunt tot timpul gratuite. Daca iti doresti mai multe poze sau un loc special pe site, anunturile necesita plata.

O alta optiune aparuta recent, insa foarte interesanta, este Tocma.ro. A nu se confunda cu regretatul tocmai.ro, Tocma este un site de anunturi in care s-a investit destul de mult timp , foarte multi bani si care vrea sa faca o concurenta serioasa pentru OLX. Inceputul este bun: reclame pe youtube, un nume care intriga si o platforma usor de folosit.

Anuntul.ro este o alta optiune de luat in considerare, insa nu este tocmai gratuit. Cu toate astea, poate sa genereze vanzari rapid. Din pacate, este destinat doar pietei din Bucuresti.

Pe langa aceste variante exista alte cateva zeci de site-uri destinate anunturilor gratuite. Unele dintre ele merita atentie, in timp ce altele sunt doar o pierdere de timp. Este bine sa te asiguri ca, in momentul in care pui un anunt gratuit, site-ul pe care il folosesti este functional, nu are anunturi spammy pe el si este cat se poate de usor de utilizat. In caz contrar, folosirea sa este inutila.