Usi metalice de apartament: de ce metalul este superior lemnului

usi metalice apartament

Pana nu demult, usile metalice erau folosite exclusiv in cazul intreprinderilor, cum sunt fabiricile, pentru gradul inalt de securitate pe care il ofera. Pretul materialelor, rezistenta, durabilitatea si designul au facut ca utilizarea acestora sa se extinda si la case si resendinte private.

Daca locuiesti intr-un oras, stii ca viata de la bloc aduce o multime de provocari in fiecare zi. Citeste in continuare si afla cum gama de usi metalice apartament iti poate face viata mai buna!

Rezistenta si securitate sporita

Este posibil sa fii interesat de usile metalice din cauza avantajelor lor. Fata de alte materiale, precum lemnul, fibra de sticla, cele din metal, precum otelul, au un grad mai mare de rezistenta.

Metalele sunt puternice, confera intotdeauna structurilor o fermitate buna si tind sa reziste mai mult decat alte materiale. Usile metalice de apartament sunt concepute pentru a rezista situatiilor extreme precum exploziile, focul, inundatiile, dar cel mai important impedica intrarea prin efractie.

Durabilitate si intretinere redusa

In comparatie cu o usa din lemn, fierul, otelul inoxidabil si aluminiul au in comun faptul ca sunt materiale durabile. Acestea fiind spuse, usile metalice pentru aparament pot fi folosite foarte multi ani fara a fi nevoie sa fie inlocuite.

Vopselele si substantele chimice anticorozive permit usilor metalice sa arate bine mereu si sa nu se deterioreze in medii umede.

In functie de tipul de metal pe care il alegi, le poti curata usor, doar cu un burete si apa, sau cu un detergent bland, astfel incat sa arate impecabil mereu.

Cu o usa metalica uiti de munca cu intretinerea, pe care alte materiale, precum lemnul, le necesita.

Sunt eficiente din punct de vedere energetic

Usile metalice nu permit aerului din interior sa iasa si nici celui din exterior sa intre in casa. Asadar, usile metalice de apartament ajuta la izolarea locuintei tale, astfel incat temperatura interioara sa nu fie afectata de cea exterioara.

Acest material este superior lemnului, deoarece usile metalice sunt echipate corespunzator pentru a reduce aproape complet transferul de caldura.

Sunt mai accesibile

Otelul, materialul din care sunt facute cel mai des utile metalice, este cel mai reciclat material din lume. Reciclarea acestuia ajuta la reducerea costurilor de productie, mai ales in comparatie cu alte materiale utilizate la fabricarea usilor. Daca iei in considerare durata de viata a unei usi metalice de apartament, atunci economiile sunt si mai semnificative.

Pot fi personalizate

Contrat credintei populare, usile metalice pot fi personalizate cu usurinta. Este adevarat ca din punct de vedere al designului usile din lemn sunt mai elegante, insa modelele din otel pot fi decorate pentru a se potrivi perfect cu locuinta ta.

Usile metalice de apartament pot fi adaptate la diferite forme si dimensiuni si pot fi vopsite in diferite nuante.

Daca esti in cautarea unei usi noi, metalice, nu mai cauta. Pe Maco.ro poti lua legatura cu cei mai buni producatori de usi. Produsele lor ofera toate beneficiile enumerate mai sus si nu numai.

Intra pe site, alege-ti modelul preferat sau completeaza formularul de contact si cere o oferta personalizata pentru usi de apartamente si case.

Nu mai sta pe ganduri, alege doar ce e mai bun pentru casa ta!