AncaP

Veganismul, alegerea vedetelor noastre preferate

A fi vegan reprezinta marea tendinta a momentului, atat in randul vedetelor noastre preferate de la Hollywood cat si in randul oamenilor osbisnuiti. Fie din motive de sanatate, fie din dorinta de a proteja animalele si mediul inconjurator, numeroase sunt vedetele care au ales sa fie vegane.

Veganismul, mai restrictiv decat vegetarianismul. A fi vegan inseamna sa nu consumi niciun produs provenit din exploatarea animalelor. Mai restrictiv decat vegetarianismul, veganismul exclude consumul de carne dar si de produse lactate, miere, oua, chiar si crustacee. In plus, un vegan nu va purta niciodata haine din piele, nici nu va folosi produse cosmetice testate pe animale.

Veganismul depaseste restrictiile alimentare. Exclude orice altceva provine din exploatarea animalelor. Dupa cum spuneam mai spus, fara haine sau pantofi din piele, blana, lana, matase, ceara de albine, cosmetice sau alte produse testate pe animale sau care contin substante provenite de la animale.

Numeroase sunt vedetele care au ales acest stil de viata din dorinta de a lupta impotriva exploatarii animalelor. Ariana Grande este una din vedetele care au adoptat veganismul. Aceasta denunta conditiile atroce in care sunt exploatate animalele. In plus, este de ajuns pentru o persoana sa vada ce se petrece in interiorul unui abator pentru a decide sa nu mai consume carne niciodata.

Cat despre Leonardo Dicaprio, a fi vegan inseamna sa te opui consecintelor impactului asupra mediului a cresterii industriale a animalelor. Unele vedete sustin ca, dupa ce au deevnit vegane, sunt mai frumoase, in forma maxima. Au o piele mai frumoasa, o silueta de invidiat. Olivia Wilde confirma aceasta teorie ori de cate ori este rugata sa vorbeasca despre stilul de viata adoptat. Beyonce a adoptat acest stil de viata initial pentru a scapa de kilogramele in plus insa, constatand beneficiile veganismului asupra pielii, a transformat veganismul intr-un stil de viata permanent. Gata cu hamburgerii cel putin in cazul Reginei Pop.