vopsea decorativa starlight

Seo Factory

Tattoo noua formula inovatoare din industria romaneasca de vopseluri decorative

Weasel Art este o companie cu capital 100% românesc care produce profile și ornamente decorative din polistiren și poliuretan, sub brandul „FabricaDeProfile”. Prezent pe piata inca din anul 2011, brandul FabricaDeProfile este principalul producator din Romania de produse arhitecturale pentru interior si exterior. In luna februarie, a acestui an, brandul a inaugrat primul showroom de prezentare prin care a lansat oficial gama de produse cu formula invoatoare special creata pentru finisari interioare – vopseluri decorative.

vopsea decorativa starlight

Comparativ cu ceilalati producatori de produse de finisaj, brandul TATTOO, a fost proiectat pentru a crea o serie de efecte desoebite. Diferentierea de ceilalati competitori se face prin formula invoatoare creata de specialistii italieni, ce ofera o varietate de solutii estetice cu efect de lumina 3D si straturi de baza de cea mai buna calitate. Din dorinta de a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi, TATTOO le propune consumatorilor romani o colectie de 15 vopseluri decorative in culori vibrante, carora li se adauga sase produse cu efecte decorative.

vopsea decorativa oxid

Efectele metalice variaza de la efectul texturat de tipul Oxid pana la efectul de suprafata pretioasa cu finisaj de lux. Interiorul unei locuinte poate fi acum decorat intr-un stil original prin alegerea efectului de textura, de tesatura. Cei care isi doresc spatii aerisite si luminoase vor putea opta pentru produsele cu efect de lumina. Mai mult decat atat, efectul special pe care producatorii il propun este efectul de “material”. Acest efect recreaza iluzia de material natural precum lemnul, piatra de lava, scoarta de copac si chiar pielea de crocodil.vopsea decorativa venixia

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, noii formule i se adauga si gama de accesorii cu acelasi nume – TATTOO- pentru a usura munca “mesterului” si a facilitata aplicarea straturilor de baza dar si a finisajelor.

Prin calitatea produsele si accesoriile oferite, TATTOO isi propune sa devina lider de piata pe segmentul vopselurilor cu efect decorativ.