Vopsitorie auto: Fapte interesante despre vopseaua masinilor

A picture containing person, person, indoor, holding

Description automatically generated

Vopsitorie auto: Fapte interesante despre vopseaua masinilor

Vopselele auto pot imbunatati semnificativ aspectul unei masini si o pot face sa arate ca noua, indiferent de varsta ei reala. De asemenea, acestea îmbunatatesc durabilitatea exteriorului masinii.

Înainte de a-ti duce masina intr-o vopsitorie auto pentru a o infrumuseta, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti. Pentru inceput, ar trebui sa intelegi ce presupune vopsirea auto pentru a decide daca doresti cu adevarat sa investesti în vopsirea masinii tale. 

Mai jos, am pregatit o lista cu unele dintre faptele interesante putin cunoscute de soferii auto: 

#1. Vopsirea unei masini necestita timp

Este posibil sa întalnesti un serviciu de vopsitorie auto care pretinde ca va reusi sa vopseasca o masina în trei zile. Totusi, asteapta-te ca masina ta sa fie tinuta acolo pentru cel putin o saptamana.  

Asta pentru ca procesul nu presupune simpla aplicare de vopsea peste cea veche.  Oxidarea, decolorarea si suprafata neregulata pe vopseaua existenta nu vor permite aplicarea fara probleme a vopselei noi. Ca atare, procesul in sine presupune îndepartarea vopselei existente initial, iar acest lucru necesita timp.  

#2. Vopseaua auto nu acopera defectele existente

Fii realist cu privire la ceea ce poti repara prin vopsirea masinii tale. Vopsirea unei masini peste daunele existente va evidentia problemele, nu le va ascunde. Pentru a obtine rezultate mai bune, o vospitorie auto specializata va îndeparta vopseaua veche si va repara daunele precum zgarieturile, crapaturile si petele de rugina înainte de a vopsi masina.  

#3. Costul vopsirii unei masini variaza

Costul vopsirii unei masini depinde de factori precum portiunile si piesele care au nevoie de vopsire, calitatea vopselei alese si lucrarile de pregatire necesare. Asigura-te ca primesti estimari care includ masurile de pregatire care trebuie luate si informatii despre vopseaua care va fi utilizata. 

De asemenea, afla daca vopsitoria auto va repara daunele înainte de vopsire. 

#4. Interiorul masinii va fi îndepartat înainte de vopsire

Caroseria, tabloul de bord si scaunele ar trebui sa fie eliminate înainte ca masina sa fie vopsita. Asta pentru ca este posibil ca aceste elemente sa fie deteriorate în timpul procesului de vopsire. Ca atare, vopsitoriile auto scot aceste componente inainte de a incepe procesul de vopsire. 

Daca esti in cautarea unei vopsitorii auto in Bucuresti, CarsInv este un service auto specializat care ofera mai multe servicii pentru masina ta: mecanica si electrica, service roti si anevlope, programe de de constatare daune auto si, nu in ultimul rand, tinichigerie si vopsitorie auto. Fa-i masinii tale o programare si stabileste impreuna cu specialistii auto ce tip de vopsea vrei sa folosesti!