ziua agentului imobiliar

admin

Ziua Agentului imobiliar

A trecut ziua femeii, asadar ce putem astepta in continuare? Ziua agentului imobiliar, evident :).

In conditiile in care piata imobiliara fiind una dintre cele mai importante piete din Romania, ziua agentului imobiliar este un eveniment extrem de asteptat de toti cei care au legatura cu vanzarile si achizitiile de case.

Ce este de fapt ziua agentului imobiliar?

Este o zi in care cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara se intalnesc pentru a pune la cale planuri de viitor si pentru a sarbatori. Data la care aceasta are loc este 15 aprilie iar evenimentul este deja la a 5-a editie.

Cei responsabili cu organizarea lui sunt cei de la Imopedia.ro , adevarati giganti pe piata de imobiliare din Romania.

ziua agentului imobiliar

Ce vei gasi la eveniment?

  •  Invitati de exceptie. Anul acesta spre exemplu, vei putea sa il asculti pe Christian Nowotny, un trainer austriac care a avut un succes deosebit in prima editie a evenimentului si care se intoarce cu placere pentru o a doua runda de informatii cat se poate de interesante;
  • Dezbateri deosebite. Daca iti doresti sa afli ultimele noutati din lumea imobiliara si sa le dezbati cu profesionisti din domeniu, tot ce trebuie sa faci este sa iti faci simtita prezenta la eveniment. Vei descoperi ultimele noutati si tendinte in ceea ce priveste apartamente vechi, ansambluri rezidentiale sau constructii noi;
  • Evenimente speciale. Evident, te vei putea bucura de aceasta zi si vei gasi evenimente cu adevarat speciale care te vor distra si te vor invata toate noutatile din domeniu.

Cum ajungi la Ziua Agentului Imobiliar?

Este simplu: Iti pastrezi un loc in agenta pe data de 15 aprilie 2014 si mergi la Athene Palace Hilton Hotel din Bucuresti. Astfel poti sa contribui si tu la un eveniment de exceptie care tinde sa devina o adevarata traditie in Romania, pentru piata de imobiliare.