3 alimente de consumat pentru a obtine o piele perfecta in aceasta primavara

Zilele frumoase de primavara sunt deja aici, chiar daca in ultima vreme este mai racoare. Deci a venit si momentul ideal pentru o cura detox. Si nu uita ca unele alimente ta pot ajuta sa redai stralucirea tenului dupa un sezon rece destul de greu. Care sunt cele mai bune alimente pentru tenul tau de consumat fara moderatie?

Fructul avocado. In domeniul nutritiei, fructul avocado este peste tot in 2017. Se pare acest an este anul lui. Iar acest lucru nu este deloc uimitor, deoarece fructul avocado este cel mai bun aliat al pielii tale, dar si al digestiei tale. Este foarte bogat in vitamina E deci va veni cu un plus de vitalitate si de luminozitate pentru tenul tau. In plus, este un fruct foarte hranitor, bogat si gras, care te va ajuta sa combati grasimile rele consumate. Si nu uita ca este cel mai delicios in tot felul de salate in cele mai originale si mai savuroase combinatii.

Lamaia. Lamaia este un aliat de pret atat pentru frumustee cat si pentru sanatate. Lamaia este cea mai buna idee atat pentru pielea grasa cat si pentru cea acneica. In plus, este cel mai puternic antioxidant, fiind cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre o cura detox pentru primavara. Lamaia are beneficii purificatoare, antioxidante si antibacteriene, este foarte bogata in vitamina C, fiind si cel mai puternic astringent. Organismul va fi purificat si pielea va fi mult mai luminoasa. Consuma deci zilnic un pahar de suc de lamaie.

Morcovii. Foarte bogati in vitamina E, datorita carotenului, morcovii fac parte din categoria celor mai bune alimente pentru piele. Prezenti in numeroase produse cosmetice, vor asigura epidermei un plus de stralucire si de elasticitate. Pentru un efect vizibil insa, ar trebui sa conumi mere razuite crude, in mod regulat. Ii poti asezona dupa gust si ii poti combina cu alte alimente in cele mai delicioase salate. Nu uita ca morcovii consumati cruzi sunt cei care iti vor pregati pielea pentru un minunat bronz de vara.