vopsitorie auto

Alexandra

3 motive pentru care ar trebui sa apelezi regulat la servicii de vopsitorie auto

vopsitorie auto

Orice sofer are grija de masina sa, indiferent de circumstante. Astfel, acesta curata interiorul, viziteaza spalatoria de multe ori, schimba uleiul, verifica motorul si asa mai departe. Totusi, cand vine vorba de stratul de vopsea al masinii, cei mai multi nu sunt foarte deschisi cand vine vorba de reaplicarea sau chiar schimbarea acestuia in totalitate.

Multi prefera solutii pe moment, cum ar fi acoperirea zonei cu pricina (zgarieturi, daune provocate de accidente sau coroziune) cu un inlocuitor, de fiecare data cand este necesar. Evident, aceasta practica nu este potrivita pentru sanatatea masinii tale.

Asadar, iata cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa apelezi la servicii de vopsitorie auto in mod regulat!

Previi aparitia si efectele ruginii si coroziunii

Stratul de vopsea aplicat pe caroseria metalica a unei masini este mai mult decat un strat – si mai mult decat o simpla vopsea. In cele mai multe cazuri, serviciile unei vopsitorii vor aplica minimum 3 straturi de vopsea – de protectie, de culoare, si de lac. O vopsitorie auto cu adevarat buna va mai aplica si un strat de sustinere, care imbunatateste calitatea straturilor de vopsea per total.

Toate aceste straturi au rolul de a tine rugina si efectele coroziunii la distanta – dar cum anume fac acest lucru? Ei bine, un strat de vopsea aplicat corespunzator impiedica actiunea factorilor externi asupra caroseriei metalice – astfel, rugina nu se poate forma.

Promoveaza mentenanta personala regulata

Daca ai o caroserie plina de lovituri, zgarieturi si alte defecte la nivelul stratului de vopsea, rar vei avea intentia de a o curata. Totul se schimba atunci cand iti rasfeti masina cu un nou strat de vopsea lucioasa, metalica sau mata, dupa preferinte.

Pe scurt, serviciile oferite de o vopsitorie auto te ajuta sa iti apreciezi din nou masina, chiar daca aceasta nu este un bolid si are cateva zeci de mii de kilometri la activ. Tine minte ca aspectul este totul, mai ales atunci cand mecanica este impecabila.

Creste valoarea masinii

Un strat nou de vopsea creste in mod indirect valoarea masinii tale. Astfel, daca planuiesti sa o vinzi, ar trebui sa apelezi la o vopsitorie auto. Totusi, ar trebui sa faci acest lucru in mod regulat, pentru a pastra caroseria intr-o conditie cat mai buna.

Nu uita ca, dupa cum a fost mentionat, lipsa mentenantei asupra stratului de vopsea are efecte destul de nocive, dupa cum s-ar spune, asupra caroseriei. Apoi, este evident ca un strat nou-nout de vopsea va face masina sa arate ca noua, printre altele.

Vrei sa te bucuri de cele mai bune servicii de vopsitorie auto?

Daca raspunsul este da, atunci nu mai sta pe ganduri si contacteaza profesionistii Cars Inv chiar acum! Pe langa faptul ca acestia iti ofera servicii de top de vopsitorie, mecanica si electrica, service-ul acestora mai opereaza si ca un centru de daune.

Drept urmare, daca necesitatea aplicarii unui nou strat de vopsea este urmarea unei daune in trafic, poti apela la Cars Inv pentru constatarea daunei, pentru primirea despaguburilor, dar si pentru reparatia completa a masinii tale!