casa de marcat portabila

Alexandra

Iata de ce o casa de marcat portabila ar trebui sa fie prezenta in sediul oricarei afaceri

casa de marcat portabila

Orice afacere care se ocupa cu vanzarea serviciilor sau produselor trebuie sa aiba la indemana o casa de marcat. Chiar si atunci cand tranzactioneaza cu un furnizor, este posibil sa aiba nevoie de un astfel de aparat, dupa caz. Totusi, nu multi inteleg importanta portabilitatii atunci cand vine vorba de o casa de marcat.

Majoritatea afacerilor, in special cele care interactioneaza direct cu clientii lor, ar avea nevoie si de o casa de marcat portabila in apropiere. Totodata, exista si oameni care sunt de parere ca o astfel de casa ar trebui sa fie prezenta in sediul oricarei afaceri – iata de ce anume!

Face accesibila vanzarea imediata a unui anumit produs

Lasand la o parte procedurile si protocoalele supermarketurilor mari, ai posibilitatea ca, in cadrul afacerii tale, sa vinzi un produs pe loc unui client. Acesta poate fi un cunoscut de-al tau care a rezervat un produs si care nu mai trebuie sa stea la coada, sau pur si simplu un client care nu va mai trece prin fata casierilor magazinului tau.

De exemplu, intr-un depozit cu materiale de constructii, este posibil sa nici nu ai un casier cu o casa de marcat dedicata la punctul de iesire. In schimb, casierii se vor baza pe o casa de marcat portabila pentru a inregistra vanzarile.

Ofera posibilitatea unei interactiuni mai naturale fata de clienti

In cadrul afacerilor HoReCa, deplasarea unui client pana la punctul de vanzare poate fi relativ incomoda. De exemplu, un grup cu destul de multe bagaje, la decazarea din unitate, va dori sa poata plati imediat, catre persoana care ii asista cu decazarea, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la biroul de intrare.

O casa de marcat portabila este extrem de utila in cazul cabanelor, pensiunilor, apartamentelor si asa mai departe – aici esti nevoie sa eliberezi bon pe fuga, cum s-ar spune.

Permite impartirea unei unitati comerciale pe departamente

Daca ar fi sa iei in considerare o hala cu produse en-gros, stii prea bine ca o casa de marcat stationara nu va fi eficienta pentru afacerea ta. In functie de marimea halei mentionate, este posibil sa ai nevoie de un anumit numar de angajati care sa utilizeze o casa de marcat portabila si sa interactioneze cu acei clienti care sunt pe cale sa-si termine cumparaturile.

Totodata, chiar daca ai o casa stationara, daca aceasta este departe de punctul de intrare/acces in cladire – cum se poate intampla de obicei – un angajat cu o casa portabila garanteaza clientilor faptul ca acestia nu vor trebui sa-si care produsele pana la casa stationara.

Tipul casei de marcat nu este totul!

Pentru o mai buna functionare a afacerii tale, in special a partii fiscale a acesteia, este esential sa intelegi toate aspectele si procedurile ce inconjoara casele de marcat, fie ele portabile sau nu.

In acest sens, de foarte mare ajutor iti poate fi firma Cria Soft Solutions – prin intermediul platformei lor, TehnicaFiscala.ro, acestia iti pun la dispozitie toate informatiile necesare cu privire la folosirea corespunzatoare si in legalitate a unei case de marcat.

Mai mult decat atat, daca duci lipsa de o casa de marcat portabila, poti achizitiona una din magazinul online al acestei firme!