Ce servicii ar trebui sa iti ofere o agentie de marketing Bucuresti? Varietatea este raspunsul cheie!

Daca detii o afacere, atunci probabil stii, in mare, de ce tipuri de servicii de marketing ai avea nevoie – aici fiind vorba, evident, de marketing digital. O simpla cautare pe Google, motorul de cautare pe care incerci sa il domini cu ajutorul acestui tip de servicii, iti va arata, detaliat, de ce are nevoie o afacere pentru a avea succes in domeniul online.

Totusi, chiar si cele mai detaliate articole sau resurse pe care le gasesti pot sa omita cateva lucruri esentiale referitoare la pachetul de servicii pe care ar trebui sa ti-l puna la dispozitie o agentie de marketing Bucuresti.

Asadar, in cele ce urmeaza, vei afla exact ce ar trebui sa iti ofere o agentie de top!

Servicii Google Ads

Totul incepe si se termina pe Google, indiferent de domeniul tau de activitate si de industria in care activezi. Chiar si informatii legate de competitia ta pot fi luate tot de pe Google. Drept urmare, unul dintre serviciile cele mai importante pe care ti le poate oferi o agentie de marketing Bucuresti este cel de Google Ads.

Acesta permite plasarea de reclame platite in rezultatele cautarilor relevante afacerii tale. Astfel, poti ocupa primul loc in cautari, prin intermediul ads-urilor pentru o anumita perioada de timp si pentru un anumit cost, evident.

Facebook & Instagram Ads

Daca totul incepe si se termina pe Google, atunci totul se comunica (si se spune) pe social media. In ziua de astazi, nu poti fi un brand sau o afacere fara sa ai o prezenta solida pe social media. Facebook si Instagram iti permit sa iti tii la curent atat clientii, cat si urmaritorii prin intermediul postarilor zilnice.

Mai mult decat atat, ad-urile de pe social media sunt modalitatea perfecta de a comunica acestora reduceri, promotii si asa mai departe.

Servicii SEO

Daca serviciile Google Ads te duc pe prima pagina intr-un mod platit, serviciile SEO te duc acolo organic. O agentie de marketing Bucuresti de top nu poate functiona corespunzator (si oferi servicii pe masura) fara existenta unui departament SEO.

Acest departament stabileste o strategie unitara de cuvinte cheie pentru site-ul tau pentru a creste sansele ca, dupa o anumita perioada, o cautare pe Google a unui client sa il aduca pe acesta la afacerea ta si nu la cea a competitorului tau.

Servicii email marketing

Chiar daca pare greu de crezut, strategiile de email marketing sunt printre cele mai eficiente in momentul de fata – chiar mai eficiente decat un videoclip viral, de exemplu. Email marketing-ul poate fi responsabil pentru mai mult de 50% din vanzarile magazinului tau online, printre altele.

O agentie de marketing Bucuresti de top nu va sari peste acest aspect in oferta sa de servicii – email marketing este o parte mult prea mare si importanta pentru a fi omisa.

Servicii suport

In cele din urma, nu trebuie sa uiti de serviciile suport – anume acelea care ajuta serviciile principale oferite de o astfel de agentie. Printre acestea se numara servicii CRO, de copywriting, de content writing, de webdesign, dar si de creatie grafica.

Astfel, se creaza agentia de marketing cu servicii cu adevatat complete – un full-house de marketing care iti poate ajuta afacerea sa ajunga in top din toate punctele de vedere. O astfel de agentie este TheMarkers – agentie cu servicii complete de marketing, pregatita sa iti duca afacerea la urmatorul nivel!