creme psoriazis

Alexandra

Iata cateva motive pentru care efectele unei creme psoriazis nu pot fi observate!

creme psoriazis

Un tratament nu este mereu eficient, mai ales cand vine vorba de afectiuni precum psoriazisul. Acesta din urma nu are simptome constante si de multe ori, este cauzat de expunerea la alte substante sau elemente. Drept urmare, nu exista un tratament concret – aici fiind vorba de formele care pot fi tratate acasa.

Astfel, daca suferi de psoriazis, te poti confrunta cu situatii cand nici cele mai bune creme psoriazis nu te pot ajuta sa scapi de simptome. Aceste situatii nu apar la nimereala si au in spate motive care, uneori, pot fi evitate daca sunt luate in considerare din timp.

Toleranta in fata cremelor sau unguentelor

Daca ai folosit un anumit tip de crema pentru prea mult timp, pielea ta poate dezvolta o anumita toleranta in fata acesteia. Mai exact, atat pielea, cat si zonele afectate de psoriazis, se obisnuiesc cu ingredientele care ar trebui sa iti calmeze simptomele.

In aceasta situatie, chiar si o crema foarte buna poate deveni inutila, chiar si dupa cateva luni de aplicare. In functie de severitatea afectiunii tale, este recomandat sa consulti medicul specialist la intervale regulate, pentru a vedea daca nu cumva ar trebui sa incerci alte creme psoriazis sau sa inlocuiesti complet tipul de tratament.

Infectii la nivelul pielii

Pielea afectata de psoriazis este mai predispusa infectiilor. Atunci cand acestea din urma apar, medicamentele si cremele pentru psoriazis isi pot pierde din eficienta, deoarece infectia inrautateste simptomele psoriazisului.

Mai mult decat atat, unele medicamente folosite impotriva psoriazisului pot inrautati chiar si simptomele infectiei in sine. Drept urmare, este recomandat sa te adresezi unui medic specialist cat mai repede si sa nu mai folosesti creme psoriazis daca acestea iti inrautatesc conditia.

Diagnostic gresit

Anumite infectii, eczeme sau dermatita de contact sunt destul de similare – din punct de vedere al simptomelor – cu psoriazisul. Astfel, creme concepute in mod special pentru a combate psoriazisul pot fi ineficiente in fata altor afectiuni.

Daca observi ca o crema nu are absolut niciun efect, atunci poate ar trebui sa ceri opinia unui alt medic specialist, pentru a te asigura ca suferi intr-adevar de psoriazis si nu de alta afectiune.

Nivel ridicat de stres

In cele din urma, stresul trebuie mentionat – neaparat. Psoriazisul este trezit, dupa cum s-ar spune, de nivelul ridicat de stres. Mai mult, o perioada stresanta poate inrautati severitatea afectiunii tale – mai exact, stresul te poate face sa treci de la simple creme psoriazis la nevoia de tratamente mai serioase.

Este extrem de important sa eviti stresul si toti factorii care il pot cauza atunci cand te confrunti cu o astfel de afectiune.

Totodata, este important si sa te asiguri ca produsele pe care le folosesti sunt de calitate si ca acestea te pot ajuta cu adevarat. Cand vine vorba de afectiuni ale pielii, in special psoriazis, cele mai bune produse sunt cele din extracte naturale. Acestea contin un numar limitat de substante sintetice care pot inrautati simptomele acestei afectiuni.

Pentru creme psoriazis cu extracte naturale, produse in Romania si la un pret mai mult decat avantajos, viziteaza acum magazinul online TISFarmaceutic!