Principalele motive pentru a cumpara profile led hotel

Instalarea unor noi profile led hotel poate fi un pas excelent pentru proiectele de tip HORECA, mai ales pentru a castiga mai multi clienti si pentru a eficientiza costurile la energia electrica.

Din ce in ce mai multe companii si furnizori de servicii aleg sa inlocuiasca vechile becuri conventionale cu solutii de iluminare mai sustenabile si care consuma mult mai putina energie electrica. Pe termen lung s-a demonstrat eficienta acestor investitii, iar prin comparatie cu genul experientei pe care becurile normale le ofera clientilor, profilele led satisfac mult mai multe nevoi de design si de functionalitate.

Indiferent ca vorbim de o proprietate privata sau de un hotel, lampile cu filament incandescent au devenit din ce in ce mai mult un simbol al trecutului, alaturi de cele halogene sau fluorescente.

Noua tehnologie led inglobeaza diversitatea intensitatii luminii, posibilitatea de a alege culoarea potrivita in functie de atmosfera pe care dorim sa o cream si ofera sansa de a configura corpurile de iluminat in functie de spatiul avut la dispozitie si lungimea acestuia. 

Tehnologia led cuprinde la ora actuala o serie de modalitati de iluminare, de la o lustra led pana la spoturi pentru birou sau benzi led pe mobilierul din bucatarie. Fiind atat de diversificata, chiar si alegerea celor mai potrivite solutii de iluminat presupune cateva ore de studiu si de cercetare. 

Exista o serie de avantaje care conving din ce in ce mai mult foarte multe firme din industria HORECA sa se lase in sprijinul acestei tehnologii, chiar daca asta inseamna sa accepte sa faca investitii mai mari si sa renunte la metodele traditionale de iluminare. 

In primul rand, ledurile rezista pana la 50.000 de ore, ceea ce inseamna ca sunt de 40 de ori mai rezistente decat becurile conventionale. De asemenea, consumul de energie electrica ajunge cu pana la 50% mai mic decat cel al becurilor cu filament incandescent. 

Folosirea led-urilor pentru iluminat aduce o serie de avantaje legate de intensitatea cu care se incalzesc si genereaza o iluminare mai intensa. Noile tehnologii de iluminare reusesc sa combine un design modern cu un consum eficient de energie. Cei care se hotarasc sa investeasca in profile led si sa isi infrumuseteze propriul apartament cu forme si dimeniuni potrivite au acum ocazia sa aleaga cele mai mici detalii.

Fiecare client poate alege la ora actuala intre trei tipuri diferite de profile led: profile led suspendat, aparent si incastrat. Acestea pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi si confera un control nelimitat asupra posibilitatilor de a combina intensitatea luminii cu culoarea acesteia. In cateva secunde puteti transforma o incapere intr-un adevar colt de relaxare, in care imaginatia si tehnologia se combina pentru a crea noi senzatii.

Cele mai cunoscute becuri inteligente sunt cele de tip neon flex sau becurile led smart. Prima varianta este un tub cu cip-uri led, incastrat, pe cand a doua ilumineaza o incapere mai mare si poate fi suspendat de tavan. Neonul flex este perfect pentru diverse proiecte arhitecturale, de la balustrate, scari si poduri si se potriveste foarte bine si pe terase.

Pe de alta parte, noile profile led hotel pot fi controlate de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi. Turistii si oaspetii hotelului se vor putea bucura de libertatea de a ajusta intensitatea luminii in camera si pot trai o experienta deosebita cu ajutorul acestor tehnologii.

Un furnizor de nadejde in industria solutiilor de iluminat este firma ProfilistLED. Infiintata in 2016 si avand sediul in Turcia, compania lucreaza cu tehnologii de inalta calitate si a reusit in toti acesti ani sa convinga prin solutiile sustenabile si eficiente pe care le-a oferit clientilor.