3 sucuri smoothie delicioase pentru a incepe ziua cu optimism

Daca vrei sa te bucuri in fiecare dimineata de un mic dejun plin de energie, nu trebuie sa exagerezi. Este de ajuns daca alegi alimente potrivite si sanatoase si le prepari in cel mai delicios sc smoothie.

smoothie-au-melon-pour-commencer-la-journee-avec-optimisme-500x359-500x359

Ai ridicat o spranceana cand ai auzit de un suc smoothie care sa iti stimuleze buna dispozitie si optimismul? Iata o modalitate de incepe cat mai bine ziua: consumand cele mai bune alimente pentru moral care sa stimuleze hormonii, care sa te ajute sa te simti bine, atat fizic cat si emotional.

Un suc smoothie cu polen si capsuni. Un minunat suc smoothie natural pe baza de polen, capsuni si banane care ofera corpului doze foarte puternice de antioxidanti si compusi chimici care te vor ajuta sa urci nivelul de endorfine si sa obtii o stare de bine atat interna cat si externa. Capsunile te ajuta sa lupti contra inflamatiilor si actioneaza ca si un ibuprofen. Bananele contin triptofan care se transforma in corpul nostru in serotonina, un horomon asociat starii de bine si bunei dispozitii. Polenul este foarte energizant si bogat intr-o multime de nutrienti.

Un suc smoothie cu pepene galben, cu ananas si scortisoara. O idee fantastica pentru a incepe ziua cu optimism. Un suc ideal pentru a calma nervii, a te elibera de toxine si pentru a purifica corpul. Pepenele galben este bogat in vitaminele din grupa B deci poate regla in mod natural sistemul nervos. Foarte putine alimente sunt atat de bune ca si ananasul. Este ideal pentru sistemul digestiv  iar bromelina pe care o contine poate ameliora nivelul de serotonina pentru cea mai agreabila stare de bine. Scortisoara este o mirodenie terapeutica prin excelenta. Este cea care poate sa combata inflamatia, poate favoriza detoxifierea iar uleiurile sale esentiale iti pot imbunatati moralul.

Un suc smoothie cu ciocolata neagra, cafea si nuci. Ciocolata neagra te va ajuta sa beneficiezi de vitamine din grupa B, de minerale, de fier, de magneziu, calciu si fosfor. Un strop de veselie si placere gurmanda in cotidian si un plus de energie pentru a vedea viata in roz.