Oricare ar fi varsta ta, cu siguranta iti doresti un abdomen mai plat. Mai ales daca urmeaza sa iti petreci vacanta de vara la mare si la soare. Regimurile actuale contin mai multa grasime decat ti-ai fi imaginat, grasime de proasta calitate, nociva pentru organismul tau. Daca vrei sa scapi de grasimea abdominala citeste cu atentie in ce fel te vor ajuta alimentele urmatoare.
Uleiul de masline
Uleiul de masline este cel mai bun ulei existent pe piata cu conditia sa il achizitionezi extra virgin si presat la rece, de o calitate superioara. Uleiul de maslime contine grasimi nesaturate, excelente pentru organism. Acesta contine si o multime de nutrienti si permite o mai buna asimilare a acestora. In plus, uleiul de masline sintetizeaza hormonii si scade nivelul de colesterol.
Migdalele
Aceste fructe uscate contin o cantitate mare de proteine, de fibre si de calciu. In acelasi timp, migdalele confera energia de care corpul nostru are atata nevoie. Migdalele sunt recomandate cu caldura in cadrul unei diete vegetariene sau persoanelor care fac sport. Migdalele activeaza metabolismul si permit controlarea nivelului de zahar din sange. Migdalele contin o doza importanta de Omega 3 si au o actiune protectiva impotriva bolilor legate de obezitate.
Fulgii de ovaz
Includerea fulgilor de ovaz in cadrul unui regim de slabit este importanta deoarece confera rapid senzatia de satietate. Fulgii de ovaz sunt bogati in proteine si in fibre, sunt alimentul ideal pentru micul dejun. Fulgii de ovaz contin substante care incapsuleaza toxinele si grasimile pentru a putea debarasa organismul de ele.
Brocoli
Este alimentul ideal pentru a completa o dieta de slabit. Este bun pentru bronhii si contine Vitamina C, fibre si calciu. Toti acesti nutrienti actioneaza astfel incat intestinele sa absoarba mai putina grasime si ca aceasta sa nu se acumuleze in intestine. Brocoli favorizeaza digestia, are un continut scazut de calorii si intareste sistemul imunitar.
Ceaiul verde
Este cel mai bun in ceea ce priveste arderea grasimilor. La fel ca orice alt tip de ceai, ceaiul verde favorizeaza digestia. Daca il consumi dupa pranz sau dupa cina, tranzitul intestinal va fi facilitat, temperatura corporala redusa ceea ce permite eliminarea caloriilor. Ceaiul verde stimuleaza organismul, scade tensiunea arteriala, regleaza nivelul de glucoza, lupta impotriva radicalilor liberi si favorizeaza absorbtia calciului. Ceaiul verde se poate consuma la micul dejun, la gustare, cu conditia sa nu depasesti trei cesti pe zi.