inel de logodna

admin

Cum sa alegi si cum sa ii oferi inelul de logodna?

inel de logodnaExista un moment in viata fiecarui barbat in care totul se schimba radical: momentul in care ofera un inel de logodna. Atunci cand face acest lucru, exista garantia ca este pregatit pentru a-si intemeia o familie si ca are ganduri marete in ceea ce o priveste pe iubita lui. Alegerea inelului de logodna insa, poate sa fie extrem de grea pentru un barbat, mai ales in conditiile in care partea masculina a fost intotdeauna destul de novice atunci cand a venit vorba despre bijuterii si despre aspectul acestora.

Cu toate astea, trebuie sa alegi inelul perfect, motiv pentru care este indicat sa urmezi cateva sfaturi si sa tii cont de cateva criterii.

Care sunt cele mai importante de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un inel de logodna?

Costul. Fara doar si poate, pretul inelului este extrem de important, deoarece tu esti cel care va trebui sa il achite. Trebuie sa te gandesti si la faptul ca iubita si viitoarea ta sotie, va fi nevoita sa poarte inelul intreaga viata, asadar, este bine sa eviti un inel ieftin. Evident, nu trebuie sa alegi nici un inel care sa iti faca o gaura substantiala in buget. Tot ce este necesar este sa fie apreciat de consoarta. Pentru asta, este bine sa afli cu exactitate care sunt preferintele ei si sa gasesti inelul care crezi ca i se potriveste cel mai bine. Da , este o misiune grea si de multe ori aproape imposibila. Din acest motiv, poti apela si la o alta solutie: Ofera-i un inel simbolic, de jucarie, in momentul in care o ceri in casatorie si mergeti amandoi la magazinul de bijuterii pentru a alege inelul principal. De regula, costul inelului de logodna nu trebuie sa depaseasca venitul tau pe doua luni. Nu iti face probleme! Exista o multime de variante, care mai de care mai interesante, fie ca alegi diamantele, safirul sau smaraldul.

Modelul. Modelul inelului este si el foarte important. Daca il alege viitoarea ta nevasta, atunci ai scapat de o grija. Daca il alegi tu insa, trebuie sa acorzi o atentie majora modelului.  Trebuie sa tii cont de personalitatea persoanei iubite si evident, de preferintele ei. O fire jucausa poate sa primeasca un inel cu o piatra colorata, cu cea mai mare placere, in timp ce o persoana sofisticata si eleganta, va fi extrem de incantata de un inel de aur, cu un diamant alb.

Momentul. Momentul in care oferi inelul de logodna este foarte important. Incearca sa elimini cliseele, precum cel cu inelul in pahar si asigura-te ca ii ceri mana intr-un cadru cat mai intim pentru voi si care reprezinta ceva cu adevarat important pentru amandoi. Trebuie sa te asiguri ca este unul dintre cele mai frumoase momente din viata ei. Cererea in casatorie trebuie sa fie cat mai originala si sa nu reprezinte un stereotip. De multe ori, aceasta cerere este mult mai importanta decat inelul propriu zis, asadar, nu cauta surse de inspiratie pentru ea.