admin

Tigara electronica, varianta prin care poti scapa de fumat

tigara electronicaO buna parte din oameni fumeaza. Exista o placere in a trage fum dintr-o tigara si exista o deosebita relaxare in aceasta actiune. Din pacate, este unul dintre cele mai nesanatoase vicii ale oamenilor, aducand o multime de probleme de sanatate si o multime de probleme sociale. Daca fumezi, risti sa dezvolti boli grave, precum cancerul, risti sa fii marginalizat in diverse localuri unde nu se fumeaza si risti sa mirosi neplacut.

Daca vrei sa te lasi de fumat si sa renunti la toate aceste efecte, total neplacute, exista doua solutii mari si late: te lasi sau adopti tigara electronica.

Evident, varianta lasatului este destul de dura pentru orice fumator, asadar, tigara electronica pare a fi o solutie mult mai usor de adoptat.

Ce este tigara electronica?

Este un dispozitiv inventat in 2004, care a reusit sa castige teren printre fumatori, datorita avantajelor pe care le ofera. Practic, cu ajutorul unei tigari electronice vei putea sa te bucuri de toate avantajele fumatului, fara sa fii nevoit sa introduci in corp toate substantele nesanatoase.

O astfel de tigara este un dispozitiv electronic care iti ofera doza de nicotina de care ai nevoie, insa elimina substantele neplacute. Fumul se transforma in abur, iar acest lucru atrage cu sine o multime de alte beneficii.

Care sunt beneficiile pe care le are un fumator care fumeaza tigara electronica?

Principalul beneficiu este de departe cel al sanatatii. Un om care fumeaza tigara electronica este mult mai sanatos. Evident, nu este la fel de sanatos ca lipsa totala a fumatului, insa riscurile sunt mult mai mici.

Un alt avantaj major este faptul ca o tigara electronica nu miroase urat. Daca in cazul unei tigari normale, fumul intra in haine si in maini, indepartand toti nefumatorii din preajma ta, in cazul tigarii electronice, aburul eliberat miroase chiar frumos. Astfel, vei putea fuma peste tot, indiferent ca esti in metrou, ca esti intr-un restaurant sau ca esti in tren. Acest lucru aduce o placere mult mai mare pentru fumatori, deoarece nu vor fi nevoiti sa isi intrerupa atat de puternicul viciu.

In timp, fumand tigara electronica te vei putea bucura chiar si de avantajul de a te lasa de tot de tigari, in conditiile in care iti poti doza foarte bine nicotina pe care o inhalezi, asadar, poti sa scazi treptat cantitatea acesteia.