Aiosif

5 destinatii de descoperit inainte de sfarsitul verii

Vara anului 2015 trebuie sa fie vara in care descoperi cele mai frumoase destinatii. Nu stii unde sa pleci? Iata o lista cu cinci destinatii perfecte de descoperit inainte de venirea toamnei.

Bruges-night_2382110b

Bruges. Este cel mai vizitat oras din Belgia cu un centru istoric clasat in Patrimoniul Unesco. Are peste 80 de poduri deci nu este denumit degeaba « Venetia Nordului ». Vei avea sansa sa descoperi un patrimoniu arhitectural foarte bine pastrat profitand in acelasi timp de bere si de ciocolata. Bruges este deci orasul cu un patrimoniu arhitectural medieval splendid cu magnifice cladiri gotice din caramida si cu opere de arta ale stilului flamand primitiv. Este si un veritabil muzeu in aer liber cu monumentele sale religioase si muzeele unde arta este cea mai importanta.

St .Petersburg. Un oras de vizitat neaparat in Rusia. Este si el, la fel ca si Bruges numit « Venetia Nordului », avand peste 90 de rauri si canale. Pe langa faptul ca este extrem de frumos, este un oras cu peste 200 de muzee, 70 de parcuri, 100 de teatre….

600_600____2__lisbonne-11_236

Lisabona. Un oras colorat, festiv si original, cu plaje, cu soare, o escapada minunata pentru turisti. Orasul de pe sapte coline este una din cele mai apreciate destinatii din Europa. Un somptuos amestec de traditie si modernitate care seduce pe oricine ajunge aici. Lisabona este orasul calatorilor si al navigatorilor, locul unde s-au nascut celebrele fado si tartele Pasteis de Belem.

Sevilia. Bine ai venit intr-unul din cele mai insorite orase din lume. Al patrulea oras ca marime din Spania este foarte apreciat pentru stilul sau unic. Sevilla inseamna si bijuterii ascunse, plimbari linistite, arhitectura unica cu urme ale trecutului sau arab, soare si un amestec intre culturile occidentale si orientale.dresde

Dresda. Un oras fermecator din Germania in apropiere de Berlin. Este o destinatie foarte atipica si romantica, un oras al culturii cu un splendid patrimoniu cultural care isi lasa vizitatorii fara glas. Este si un oras verde cu intinderi minunate si infinite de parcuri si gradini. Un loc al artei si al istoriei, al naturii care te va fermeca.