Aiosif

5 alimente care stopeaza imbatranirea

Toti oamenii se tem de imbatranire. Oare ce nu ar da ca sa ramana vesnic tineri? Elixirul tineretii i-ar face pe multi dintre ei sa fie cei mai fericiti. Dar pana cand elixirul tineretii va fi descoperit, te poti consola mai bine cu aceasta cura de tinerete pentru a te pastra in forma fara sa trebuiasca sa cheltui o multime de bani pe cremele anti-age.

5-aliments-qui-freinent-le-vieillissement-450x345

Este de ajuns daca integrezi cinci alimente la tine in alimentatie. Virtutile lor sunt cele care iti vor da mai mult tonus si te vor ajuta sa fii si sa te simti mai tanar/a in viata de zi cu zi.

Apa, o bautura indispensabila. Este bautura tineretii prin excelenta. Un aliment anti-age indispensabil. Este necesara pentru a astimula functiile corpului si pentru a iriga cel mai mare organ al corpului –pielea. Pielea este cea care reflecta starea de sanatate a organismului. Hidratandu-te corect vei reusi sa incetinesti procesul de accelerare al imbatranirii. Apa te va elibera de toxine si va conferi pielii tale un aspect mai luminos.

Ceaiul verde, un secret al tineretii. Se pare ca si ceaiul verde poate sa incetineasca procesul de imbatranire. Pe langa faptul ca te poate proteja de anumite tipuri de cancer, ceaiul verde poate actiona contra ridurilor si da mai multa stralucire parului. Joaca un rol foarte important si in lupta contra alterarii lipidelor, a prevenrii imbatranirii cerebrale, deci in protectia contra bolilor Parkinson si Alzheimer.

Ciocolata pentru a intineri. Este o campioana printre alimentele benefice pentru sanatate. Este bogata in antioxodanti care impeidica radicalii liberi sa se raspandeasca si diminueaza stresul oxidativ. Ciocolata poate opri si pierderile de memorie legate de varsta si poate regla tensiunea arteriala.

Sucul de rosii. O leguma foarte bogata in antioxidanti, mai ales in licopen care poate hrani pielea in profunzime si favoriza digestia.

Vinul cu moderatie. Consumat fara excese poate proteja inima. Poat preveni si diabetul si pierderile de memorie. Dar are si o putere mare asupra longevitatii datorita resveratrolului. Un compus care explica toate virtutile sale. Ideal ar fi insa sa nu se consume mai mult de un pahar pe zi.