Aiosif

5 sucuri alcalinizante si anti-cancer

Cancerul este in zilele noastre una din cele mai nemiloase boli, o boala care afecteaza o multime de persoane. Uneori poate sa apara din cauza factorilor ereditari, altadata alimentatia joaca un rol foarte important in formarea sau manifestarea sa.

sanatate

Prezenta celulelor canceroase in corp este permanenta, dar dezvoltarea lor depinde de noi, de obiceiurile noastre, de alimentatie… iar unele sucuri pot sa te ajute sa previi aceasta boala sau sa o tratezi daca a fost depistata deja.

Sucul de morcovi, mere si spanac. Pentru a preveni cancerul, se recomanda consumul de morcovi, spanac si mere. Aceste ingrediente vin cu multi nutrienti pentru corp, precum vitaminele A, B, E, dar si cu multe minerale, cum ar fi calciul. Pentru a obtine acsst suc, pune in blender 225 de grame de morcovi, 2 pahare cu apa, o jumatate de mar, sucul de la o jumatate de lamaie si frunze de spanac.

Sucul de varza. Varza vine cu proteine, cu hidrati de carbon, magneziu, potasiu si vitamina C. Este un ingredient foarte important pentru a lupta contra cancerului. Pune in blender frunze de varza  ai apa, adauga o jumatate de litru de apa iar optional, broccoli si suc de morcovi.

Sucul verde. Varza este foarte utila si pentru sucurile verzi. Pentru acest suc mai ai nevoie si de alte ingrediente care vin cu proprietati nutritionale care impiedica formarea si mutatia cancerului in corp. Amesteca 2, 3 frunze de varza cu sucul de la trei portocale, cu broccoli si cu spanac.

Sucul de rosii. Sucul de rosii este un alt tratament eficient pentru a preveni cancerul. Este un fruct cu proprietati anti-oxidante care contine licopen, o substanta care evita mutatia celulelor cancerigene. Pentru acest suc ai nevoie de 5 rosii, de telina, de un castravete, de piper de Cayenne si sare de mare sau busuioc optional.

Sucul de mere, de morcovi si ghimbir. Un suc care ajuta la reducerea celulelor canceroase. Ghimbirul este unul din cele mai bune ingrediente anti-cancer, care vine cu energie, proprietati anti-inflamatorii, antioxidante si relaxante.

Mai include si usturoi crud in alimentatie, care te ajuta nu doar in lupta contra cancerului ci si contra altor boli, precum diabetul.