5 tonuri de apel perfecte pentru vara

descărcare (46)Fiecare vara vine cu hituri menite sa transmita o stare de bine, de vacanta si de relaxare departe de zilele caniculare petrecute la munca. Indeparteaza-te de stresul cotidian prin melodii care te duc cu gandul la mare si la distractie si foloseste-le ca tonuri de apel noi pentru a iti personaliza telefonul mobil.

Descarca tonuri de apel gratis cu cele mai in voga melodii ale momentului ale artistilor romani sau internationali care se pregatesc sa cucereasca litoralul si petrecerile nocturne pe plaja.

Personalizeaza-ti rington-ul telefonului cu melodii nou aparute in topul verii pentru a tine pasul cu cele mai in voga trenduri in materie de muzica. Indiferent ca esti utilizator de Iphone sau Android, exista site-uri pe care poti descarca gratis tonuri de apel in format mp3 selectionate in functie de categorie sau litera cu care incepe titlul melodiei.

Cele mai bune 5 melodii ale verii pe care ar trebuie sa le folosesti ca ton de apel

5. Calvin Harris feat. Rihanna – This Is What You Came For

O melodie care se aude tot mai des la radio dar si la televizor, “This is What You Came For” este prezenta in fiecare club de pe litoral care se respecta.

4. J. Balvin – Bobo

J Balvin a fost un nume foarte prezent in industria muzicii inca din 2012 cand melodia sa Tranquila a avut un succes neasteptat in intreaga lume. Si in vara anului 2016, artistul se reintoarce in topul celor mai bune melodii ale verii cu piesa Bobo care poate pe downloadata gratuit si folosita pe post de apel de telefon.

3. Bebe Rexha Featuring Nicki Minaj – No Broken Hearts

O piesa perfecta pentru o vara lipsita de griji si probleme, ideala ca ton de apel pentru orice cauta sa isi impuna o stare de spirit relaxata.

2. Era Istrefi – Bonbon

Cantareata si compozitoarea de origine kosovara-albaneza s-a lansat in 2013 si a capatat atentie internationala in urma lansarii piesei Bonbon strangand peste 90 de milioane de vizualizari.

1. LP- Lost on you

Vara anului 2016 a adus la radiouri si televiziune piese mai putin comerciale care au capatat tot mai mult atentie din partea unui public divers.