Cum ar fi sa fii mult mai atent/a cu privire la alimentele pe care le consumi in fiecare zi? Alimentele pe care le consumam zilnic, chiar, contin o multime de celule canceroase si foarte multe persoane nu stiu asta.
In cantitati mici, foarte multe alimente nu prezinta niciun risc atunci cand vine vorba despre sanatate. Dar consumul lor un mod regulat va mari riscurile de a suferi de cancer si de boli cardiovasculare.
Somonul de crescatorie. Se pare ca somonul de crescatorie este cel mai toxic aliment din lume. Si chiar daca pestele este unul din cele mai sanatoase alimente din lume, somonul de crescatorie trebuie sa fie evitat neaparat. Acest somon este hranit cu alimente care nu sunt naturale si este contaminate cu produse chimice, pesticide si alte substante cancerigene.
Rosiile in conserva. Chiar daca rosiile proaspete te ajuta sa lupti contra cancerului, majoritatea rosiilor din conserva prezinta un pericol toxic potential, din cauza substantei numita BPA, folosita la fabricarea conservelor. Dar rosiile din conserva sunt foarte periculoase si in cauza compusilor chimici ai otelului.
Carnea. Produsele chimice folosite in carnea transformata sunt foarte nocive pentru sanatate si starea de bine in general. Deci varietatile de carne sarate sau afumate contin produse chimice si alti aditivi cu potential cancerigen ridicat.
Popcornul pentru microunde. Ambalajul popcornului pentru microunde contine o substanta chimica sintetica, numita PFOA. Adica o substanta foarte toxica si cu un potential cancerigen foarte ridicat. In plus, poate sa duca la inferitilitate la femei. Cu alte cuvinte, un produs care trebuie sa fie eliminat in intregime din alimentatie.
Chipsurile. Pe langa faptul ca acesta sunt pline de grasimi care pot sa urce nivelul de colesterol rau, chipsurile mai au si un nivel excesiv de sodiu care duc la o presiune arterial ridicata. Contin si arome artificiale, numerosi conservanti si coloranti. In plus, sunt prajite la o temperatura foarte ridicata, ceea ce duce la producerea unui agenti cancerigen, prezent si in tigari.
Grasimile vegetale hidrogenate. Toate acestea contin acizi grasi si omega 6 la un nivel foarte ridicat. Un exces de acizi omega 6 poate sa duca la probleme de sanatate precum bolile cardiace si poate sa mareasca riscul de a suferi de mai multe tipuri de cancer.