Aiosif

8 super alimente detox

Chiar daca nu intentionezi sa tii o cura detox, corpul tau iti va multumi cu siguranta daca vei integra la tine in meniu aceste alimente care au o super putere detox. Exista o multime de super alimente care au o super putere detox de care poti profita. Iata cateva dintre ele.

alimente

Migdalele. Sunt foarte bogate in fibre, in calciu, magenziu si proteine foarte utile pentru a stabiliza nivelul de glicemie. In acelasi timp pot favoriza si eliminarea impuritatilor din intestine.

Avocado. Avocado este un fruct excelent atunci cand vine vorba despre a reduce nivelul de colesterol si a dilata vasele de sange. Avocado contine un nutrient benefic numit glutathion care poate bloca numai putin de 30 de substante cancerigene si care poate ajuta in acelasi timp procesul de detoxifiere al substantelor chimice cu ajutorul ficatului.

Sfecla. Contine un amestec unic de produse naturale chimice din plante- fitochimice dar si de minerale care pot combate foarte bine infectiile, pot purifica sangele si por curata ficatul.

Varza. Varza contine o multime de compusi anti-cancerigeni si antioxidanti care ajuta ficatul sa se elibereze de excesul de hormoni,  poate sa curete tubul digestiv si poate calma stomacul. Are proprietati antibacteriene si antivirale. Cruciferele au o puternica actiune detox. Varza creata po alegere excelenta.

Merisoarele. Contin o puternica substanta antibiotica si antivirala care ajuta corpul sa elimine bacteriile nocive si virusii care sunt prezenti in caile urinare.

Semintele si uleiul de in. Sunt plini de acizi grasi esentiali mai ales in omega 3. Sunt esentiali pentru numeroase functii de curatare, pentru a mentine sistemul imunitar sanatos si pentru sanatatea creierului.

Usturoiul. Te ajuta sa scapi de bacterile nocive, de parazitii inetstinali, de virusi, mai ales de cei din sange sau cei din intestine. Poate curata organismul si de toxinele acumulate in artere si poate dimiuna presiunea aerteriala.

Varza kale. Are cei mai puternici compusi antioxodanti si anticancerigeni care ajuta corpul sa se debaraseze de substantele nocive. Este bogata si in fibre care sunt ideale pentru a curata caile intestinale.

Algele. Sunt foarte subestimate, din pacate. Acestea ajuta deseurile sa se elimine mai usor si se fixeaza pe metalele grele pentru a le alimina si pe acestea mai usor din organism. Sunt un adevarat concentrat de minerale si de oligoelemente.