admin

Avantajele oferite de o tomografie oculara Bucuresti

Este bine sa aveti in vedere o tomografie oculara Bucuresti, aceasta procedura fiind una indicata si oferindu-va posibilitatea de a vedea daca va confruntati sau nu cu o anumita problema. Aceasta examinare este considarata a fi una dintre investigatiile oftalmologice de ultima generatie, ea oferind o multime de informatii cu privire la retina pacientului. In acest fel, medicul isi face o parere cu privire la pacientul sau.

Care sunt avantajele oferite de o tomografie oculara Bucuresti?

Alegeti o. tomografie oculara Bucuresti Veti vedea ca aceasta procedura este una indicata pentru voi si veti ajunge sa o apreciati mult. Acest test imagistic non-invaziv este unul usor de facut, el fiind realizat de un dispozitiv de ultima generatie. Acesta foloseste valuri de lumina pentru a face poze in sectiunea indicata. Prin intermediul unei astfel de investigatii, medicul oftalmolog reuseste sa investigheze retina, corneea, dar si nervul optic.

De asemenea, medicul va poate pune prin intermediul acestei investigatii si un diagnostic. Veti putea urmari asadar raspunsul la tratamentul pentru glaucom sau al bolii retiniene precum ochiul diabetic sau degenerarea maculara legata de varsta. Acetasa diagnosticare se desfasoara punandu-se in ochi cateva picaturi care maresc pupila, facilitandu-se in acest fel examinarea retineti. Echipamentul scaneaza ochiul fara a-l atinge, iar aceasta scanare dureaza aproximativ 5-10 minute.

Exista mai multe afectiuni pe care un examen OCT le poate identifica. Printre aceste afectiuni se numara degenerescenta maculara legata de varsta, edemul macular de diferite cauze, glaucomul, gaura maculara, edemul macular, precum si traumatismele corneene. Aceasta investigatie este foarte recomandata pacientilor cu privire incetosata sau a celora care pertcep o imagine alterata. Investigatia este recomandata si pacientilor care percep imagini distorsionate, inclinate sau curbate.

Este recomandat asadar pentru oricine sa aiba in vedere o astfel de tomografie oculara Bucuresti, ea fiind una foarte usor de facut. O astfel de tomografie este o modalitate nedureroasa, noncontact, dar si noninvaziva de a analiza ochiul. De asemenea ea nu iradiaza, nefolosindu-se razele X sau substantele de contrast. In acelasi timp, ea este avantajoasa si pentru ca nu implica anestezie locala, iar rezultatele sunt oferite in cel mai scurt timp. El pot fi comparate, astfel incat sa se mareasca eficienta tratamentului prescris de medic. Este asadar o idee foarte buna sa aveti in vedere o astfel de tomografie. Ea va fi pe placul vostru si veti vedea ca medicul va fi cel mai in masura sa va ajute din acest punct de vedere.

Un alt motiv pentru care sa aveti in vedere o astfel de tomografie este ca aceasta nu are nici un fel de contraindicatie. Ea se poate repeta opri de cate ori e necesar. Este important asadar sa aveti o astfel de tomografie in vedere. Ea va fi alegerea cea mai buna pentru voi, iar medicii specialisti va vor sta la dispozitie cu sfaturile de care aveti nevoie, astfel incat sa reusiti sa treceti cu bine peste problemele cu care va confruntati. Alegeti mereu o astfel de tomografie pentru ca ea va fi mereu o alegere cat se poate de buna.