Avantajele si dezavantajele genelor false

extensii-de-gene-false-fir-cu-fir-5Genele false par, la prima vedere, o solutie superficiala adoptata de persoane la fel de superficiale. De fapt, adevarul este cu totul si cu totul diferit. Genele false pot sa aiba efecte pozitive asupra persoanelor care le poarta si pot sa schimbe extrem de mult din perceptia societatii asupra lor. Niste gene lungi, splendide, cu efect natural, pot sa ofere un plus de imagine.

Nu trebuie sa iei un Curs extensii gene  pentru a te bucura de gene false, in conditiile in care sunt destul de ieftine (gene false pret) si se aplica din ce in ce mai usor. Pentru a te convinge ca iei o decizie buna achizitionand un astfel de produs, este esential sa stii ce avantaje iti ofera:

  • Niste gene false, fir cu fir, pot sa se integreze perfect in stilul tau de fiata. Practic, le poti purta peste tot, fara niciun fel de probleme si te poti bucura de ele facand sport, inotand sau plimbandu-te.
  • Poti obtine un efect natural. Pozele cu gene false lipite intre ele sunt foarte populare. Cu toate astea, niste gene de buna calitate pot sa isi pastreze independenta si sa nu se lipeasca.
  • Nu vei avea efecte adverse. Desi genele false se lipesc, adezivul cu care sunt lipite nu are efecte adverse asupra corpului tau. Este permis chiar si pentru persoanele cu ochi foarte sensibili.
  • Genele false pot fi decorate cu gene colorate, pentru un efect deosebit sau chiar cu cristale Swarovski. Foarte populara este Madonna, care a purtat niste gene false de 10 000 de euro, cu diamante. Nu va trebui sa porti gene cu diamante pentru a avea un efect excelent asupra imaginii tale.
  • Poti corecta, vizual, diverse probleme ale structurii fetei. Daca ai ochii indepartati ii poti apropia cu ajutorul genelor false, in timp ce, daca ii ai prea apropiati, poti da impresia ca sunt ceva mai indepartati.

Este adevarat ca aceste gene vin si cu mici dezavantaje. Un dezavantaj ar fi faptul ca sunt destul de costisitoare. Niste gene de buna calitate pot costa chiar si 300 de lei. De asemenea, au nevoie de o ingrijire speciala, trebubind sa se evite demachiantele cu ulei si cremele de noapte. Ciar si asa insa, avantajele au capacitatea de a te convinge ca merita efortul.