admin

Bijuteria Dentara – Metoda Moderna de a Iesi in Evidenta

Inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au reprezentat o forma de a iesi in evidenta si de apartenenta in societate.

In fiecare cultura a lumii exista diverse moduri in care se poarta bijuteriile si diverse semnificatii ale acestora.

Cu toate astea, cel mai intalnit rol al bijuteriilor este cel fashion. Fiind fiinte cu o puternica apartenenta sociala, fiecare individ are implementata dorinta de a fi placut de ceilalti convietuitori. Acest lucru il face sa incerce sa iasa in evidenta in diverse moduri, iar cel mai la-ndemana mod este accesorizarea.

Daca bratarile, cerceii, lantisoarele si inelele par foarte comune si cuvantul bijuterie ne duce automat gandul catre ele, bijuteriile mai deosebite sunt lasate cumva intr-un colt al mintii, insa pot sa isi atinga scopul mult mai usor decat cele amintite mai sus.

De cativa ani, au aparut si s-au dezvoltat, inclusiv in Romania, bijuteriile dentare, o forma de estetica dentara moderna si ieftina.

Bijuteria dentara este reprezentata de o piatra micuta inserata pe dinte, care iti lumineaza  zambetul. Daca la inceput, erau vazute doar la vedetele Hollywoodiene, mai nou pot fi intalnite din ce in ce mai des si in tarisoara noastra.

Daca va bate gandul sa apelati la acest mod de accesorizare, va recomandam bijueriile dentare de la Dr. Cristian Pirvulescu. Aveti avantajul pretului : 49 lei, al locatiei si al experientei domnului doctor in acest mod de accesorizare.

Pentru detalii si contact intrati pe www.luxurydent.ro sau aici 

 

Lasa-ti parerea!