admin

Laser Revolution – Intineresti cu 10 Ani in doar 45 de Minute!

Cu siguranta ca, daca ai depasit varsta de 20 de ani, cel putin o data in viata ti-ai inchipuit  cum ar fi sa fii mai tanara, ce ai schimba sau ce ai lasa la fel si ai repeta la nesfarsit.

Vestea proasta este ca ne este imposibil sa iti readucem experientele inapoi si sa te facem sa le schimbi sau sa le repeti, insa putem sa te facem la fel de tanara cum erai acum 10 ani. :).

Tehnologia s-a dezvoltat cu repeziciune in toate directiile si spre norocul nostru a atins si zona frumusetii si a reusit sa dezvolte metode exceptionale de care te poti bucura astazi la preturi foarte mici.

Dermo Laser Revolution reprezinta o tehnica prin care fata ta va fi intinerita cu 10 ani. Folosita deja de ani buni, reuseste sa creeze diferente extraordinare intre pozele inainte si dupa.

Iata topul efectelor pe care le are Dermo Laser Revolution asupra fetei tale :

  • Oxigeneaza tenul si elimina efectele radiatiilor solare si ale imbatranirii;
  • Reuseste sa diminueze ridurile profunde cu o acuratete extraordinara : pana la 90%;
  • Elimina ridurile superficiale in totalitate;
  • Creaza un efect de lifting instantaneu si uimitor;
  • Efectul unei sedinte dureaza 60 de zile, timp in care te poti bucura de tinerete :D;

Cu atatea beneficii, probabil te gandesti ca pretul este unul pe masura. Vedetele de la  Hollywood platesc si cateva mii de euro pentru efecte asemanatoare :D.

Cu toate astea, cei de la Goskin ti-au pregatit o surpriza de proportii:

45 de minute de laser revolution la doar 599 Lei  ( Practic, platesti 10 lei pentru o zi de tinerete)  Si, ca sa fie treaba treaba, daca esti intre primele 5 doritoare, pretul este de doar 199 Lei.

Ghid365.ro iti recomanda calduros www.goskin.ro si te asteapta cu pareri despre serviciile de care ai beneficiat! Mai multe detalii despre goskin gasiti AICI

2 comentarii la „Laser Revolution – Intineresti cu 10 Ani in doar 45 de Minute!”

    • Buna ziua, din pacate advertorialele pe ghid365.ro nu sunt gratuite. Daca doriti, insa, putem discuta o colaborare si cu siguranta va fi una profitabila din toate punctele de vedere 🙂

      Răspunde

Lasa-ti parerea!