admin

Tratamentul Cosmetic Preferat al Familiei Prezidentiale Obama, Lansat si in Romania!

Clinica de estetica medicala SlimArt a introdus in premiera in Romania tratamentul WishPro, preferat de catre Michelle si Barack Obama, achizitionat pentru uzul personal de catre familia prezidentiala americana. Tratamentul WishPro, dezvoltat in Israel, a revolutionat piata estetica din intreaga lume, fiind unicul tratament ce combina tehnologii estetice de ultima generatie si formule cosmetice puternice, inovatii pentru care a obtinut 2 patente internationale.

WishPro este cel mai rapid tratament anti-aging din lume, asadar in doar 15 minute de tratament, ofera rezultate vizibile instant! Tratamentul WishPro introduce in straturile profunde ale pielii, infuzii de acid hialuronic, colagen, acetyl hexapeptide-8 (substitut topic pentru botox), antioxidanti, vitaminele A, C, D, E, F, aloe vera si uleiuri naturale, nonivaziv, cu ajutorul tehnologiei magnetice, avand rolul de mezoterapie fara injectii.

Tratamentul WishPro a obtinut 2 patente internationale pentru tehnologia magnetica, ce converteste pulsurile magnetice intr-un camp energetic activ ce creeaza lumina sau curent electic, si pentru capsulele de tratament de unica folosinta, bogate in ingrediente naturale active si nutrienti esentiali pielii. Magnetii puternici, combinati cu tehnologii avansate si formule cosmetice active, creeaza rezultate spectaculoase, in timp record, de hidratare in profunzime a pielii, atenuare vizibila a ridurilor, crestere a fermitatii pielii, dar si de tratare a acneei active, precum si de redare a claritatii si stralucirii tenului.

WishPro incorporeaza 4 tehnologii avansate, destinate pentru 4 tipuri de tratamente: rejuvenare faciala, tratament anti-aging, tratamentul acneei si peeling, asadar tratamentele sunt personalizate pentru fiecare client.

Tehnologia de rejuvenare faciala utilizeaza lumina rosie, cu lungimea de unda de 660nm, actionand pe 3 planuri: stimuleaza fibroblastii dermici pentru productia noua de colagen si elastina, stimuleaza metabolismul celular pentru a accelera procesul natural de vindecare a pielii si fortifiaza imunitatea pielii la toxine.

Tehnologia Anti-Aging utilizeaza microcurenti cu intensitatea de 500μA, cu scopul de a creste tonusul si fermitatea pielii. Prin contractia si relaxarea muschilor, acestia isi recapata memoria, este stimulata fermitatea si tonusul muschilor faciali, conducand la atenuarea vizibila instant a liniilor fine si a ridurilor.

Tehnologia cu lumina albastra, cu lungimea de unda de 420nm, trateaza acneea, tenul gras si problematic. Principiul de actiune: tratamentul distruge bacteria Propionibacterium Acnes, ce determina acneea, si calmeaza pielea iritata.  

Fiecare tehnologie este asociata cu capsule pentru tratament, ce contin cocktail-uri de substante nutritive. Fiecare capsula este de unica folosinta, destinata pentru un singur client, si este sigilata individual pentru asigurarea igienei optime! Tratamentul WishPro ofera o varietate de capsule: infuzie de acid hialuronic, botox, colagen, vitamine A, C, D, E, F, minerale, atioxidanti, aloe vera si uleiuri naturale: jojoba, shea, migdale dulci, calendula.

“Tratamentul revolutionar WishPro ajuta la hidratarea in profunzime si regenerarea tesuturilor, creste fermitatea si uniformizeaza tonalitatea tenului. Liniile fine si ridurile sunt atenuate instant, iar conturul fetei este ameliorat vizibil prin stimularea sintezei de colagen si elastina. Este recomandat un tratament intensiv de 4 sedinte intr-o luna, urmat ulterior de sedinte de intretinere lunare”, declara dr. Tereza Salajan, medic dermatolog in cadrul clinicii SlimArt.

Pentru mai multe informatii despre tratamentul WishPro si pentru programari, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

  • SlimArt Floreasca: 021.230.01.34/ 0732.99.00.52/ 0732.99.00.53
  • SlimArt Lahovari: 031.430.10.71/ 0732.99.00.50/ 0732.99.00.51
  • Sau puteti aplica online aici: www.slimart.ro/wishpro.html

SlimArt a devenit un brand de renume pe piata de beauty datorita profesionalismului, tehnologiei avansate si unice in Romania, personalului calificat, eficientei tratamentelor, preturilor accesibile, invers proportionale cu calitatea serviciilor oferite, precum si a reputatiei impecabile dobandite de-a lungul anilor. Sub deviza "when beauty meets science", arta frumusetii este descoperita si revalorificata in fiecare zi la clinica SlimArt, cu scopul de a oferi celor mai exigenti clienti rezultate impecabile. Avand 2 sedii ultracentrale: in Floreasca si Lahovari, clinicile SlimArt se disting prin ambientul mereu familiar si primitor!

Lasa-ti parerea!