Care sunt companiile aeriene care ofera wifi in avion?

Chiar daca numeroase sunt companiile care le ofera calatorilor posibilitatea de a se conecta la Internet la bordul avionului, acest serviciu este cel mai adesea taxat. Intr-o epoca in care totul este numeric, exista o multime de progrese in acest domeniu. Conform societatii specializate in consultatie, Euroconsult, numai putin de 5300 de avioane sunt azi conectate si numarul lor ar trebui sa creasca pana la 23 000 pana in 2025. Haideti sa aruncam o privire peste oferta actuala.

Air Canada. Deja accesibila si pasagerilor nord-americani, Air Canada va propune serviciul wifi la bordul zborurilor sale internationale incepand cu toamna anului 2017. Tarifele variaza in functie de lungimea zborului si disponibilitate. Gogo Air vine cu tarife diferite ce incep de la 7$ pe ora si tarife lunare pentru calatorii regulati, 50$.

Air France. Aceasta companie aeriana testeaza deja de cativa ani buni conexiunea la Internet platitoare la bordul avioanelor sale. Compania vine cu trei oferte de pret cuprinse intre 5-20 euro.

JetBlue. In 2013, JetBlue a inceput sa testeze conexiunea wifi in interiorul avioanelor sale. Azi oferta cuprinde toata flota de avioane care ajunge la 200 de aparate de zbor. Clientii au acces gratuit la wifi.

Emirates este o alta companie aeriana care ofera wifi in avion insa viteza este destul de mica, de doar 10MB. Ideal pentru a sta pe retelele sociale si nu numai.

 

Philippine Airlines ofera 30 de minute de acces wifi gratuit la o viteza de 15MB. Dupa depasirea perioadei calatorii sunt taxati, trebuie sa plateasca pentru a avea acces la acest serviciu.

Turkish Airlines.  Pasagerii care calatoresc la clasa business precum si membrii Elite si Elite Plus din cadrul Turkish Airlines pot avea acces gratuit la platforma Planet, disponibila la bordul mai multor aparate ale companiei.

Delta Airlines ofera wifi in avion insa acest serviciu trebuie platit. Furnizorul este Gogo Air.