Ghidul celor mai misterioase atractii turistice de elucidat

Comori ascunse sau inghitite de apa, monstri marini sacri foarte misteriosi, locuri emblematice…cum ar fi sa te imbarci la bordul celor mai misterioase locuri care au secrete foarte bine pastrate?

Insula Pastelui. Insula polineziana care se mai numeste si Rapa Nui nu are cum sa te lase indiferent in fata statuilor sale enigmatice. Unele intrebari nu au nici in zilele noastre raspuns- de ce aceste statui legendare imense sunt pozitionate cu spatele la mare? Cum au fost ele construite? Care a fost rolul lor? Incearca sa descifrezi si tu aceste mistere ajungand in Pacficului, in largul frumoasei Chile.

Machu Picchu, Peru. Iata unul din cele mai vizitate locuri din lume. Si totusi, vocatia acestui celebru sit peruvian este inca una necunoscuta. Este vorba despre un palat, despre un loc pentru sacrificii sau despre un templu? Misterul nu este inca elucidat.

Cetatile misterioase din Mexic. Posibilitatea de a descoperi comori ascunse de catre cei din triburile mayase inca mai fascineaza foarte multa lume. Templele somptuoase ascund secrete ancestrale. Ajungand insa in Mexic, vei descoperi cele mai frumoase cetati misterioase cu secrete ale unor civilizatii ancestrale.

Borcanele misterioase din Laos. In partea de nord a Laos-ului se afla o campie cu pietre ca niste borcane care atrag atentia. Dar semnificatia sau originea lor nu a fost inca elucidata. Nimeni nu le stie istoria.

Cele 36 de grote Huashan din China. In China, nimeni nu a aflat inca cu certitudine mare lucru despre cele 36 de grote de aici care au fost descoperite abia in anul 2000. au fost create de mana omului acum peste 1000 de ani pentru a servi drept caverne? Pentru a-ti potoli curiozitatea trebuie sa ajungi pe aici pentru a studia din penumbra cei 5 km de galerii enigmatice.

Grotele subterane ne-explorate de la Gunung Mulu. La Borneo, in Malaezia, poti accesa cel mai mare ansamblu de grote subterane din lume. In mare lor majoritate nu sunt explorate in timp ce unele au fost doar amenajate. Un loc grandios din mijlocul naturii.

Discretul monstru din Loch Ness. Legenda celebrei creaturi marine care traieste in apele acestui lac dateaza inca din secolul V. Daca vei trece si tu prin Scotia, cu siguranta ca vei fi tentat sa studiezi suprafata apei.

Desenele englezesti din lanuri. Agroglifele, care par desene venite de altfundeva sunt derutante. In Anglia sunt organizate circuite pentru a observa si studia aceste desene misterioase.

.