Care sunt principalele avantaje ale sistemului OB Restore System?

Daca ai o pardoseala din beton care nu mai arata bine, acumuleaza rapid particule de praf si este uzata, cea mai buna solutie nu este inlocuirea, ci restaurarea cu ajutorul OB Restore System. O astfel de solutie nu costa mult si reuseste sa ofere o serie de avantaje majore:

  • Transforma orice pardoseala intr-una extrem de rezistenta la trafic si uzura. Suprafata obtinuta va fi cristalina, comparabila cu luciul unei ape, insa nu aspectul este cel care convinge, ci faptul ca fara aplicarea de bopsele, rasini si sigilanti ajunge sa fie extrem de rezistenta.
  • Ofera flexibilitate estetica. Cu ajutorul OB Restore System, poti sa te bucuri de o multime de optiuni. Spre exemplu, poti sa colorezi podeaua in ce culoare doresti si chiar sa optezi pentru modele mai complexe. Partea buna este ca modelul reactioneaza cu componentele betonului si se imbina perfect. Culoarea nu va putea fi zgariata sau stearsa;
  • Asigura costuri mici de intretinere. Betonul restaurat in acest fel ajunge sa fie foarte usor de intretinut. Practic, este nevoie doar de o curatare ocazionala;
  • Creaza un mediu super igienic. Tocmai de aceea, betonul restaurat cu ajutorul OB Restore System poate sa fie instalat cu usurinta in supermarketuri, showroom-uri, restaurante sau zone de productie a mancarurilor.

Exista mai multe optiuni de polisare si restaurare a betonului

  1. Restaurarea HS. Este ideala pentru pardoselile industriale, unde este nevoie de o rezistenta foarte mare. Padurile diamantate si turatia mare a utilajelor transforma suprafata pardoselei intr-una foarte durabila.
  2. Restaurarea Premium. Este denumita si ” sistemul oglinda ” si se remarca printr-un aspect de oglinda, rezistenta la pete si planeitate totala. Este destinata zonelor unde aspectul conteaza foarte mult;
  3. Restaurarea clasica. Este cea care creaza efectul de mozaic si expune foarte bine agregatele. Poate sa fie folosita in orice tip de hala moderna, unde se doreste planeitate totala si o estetica deosebita.

Daca vrei, asadar, o pardoseala de foarte buna calitate care arata excelent, nu trebuie sa apelezi la o inlocuire totala a vechii pardoseli de beton, ci doar la o restaurare. Rezultatele pot fi de-a dreptul incredibile.