Ce avantaje ofera pistolul de vopsit fara aer ?

Painter painting with spray gun. Dark background.Similar images:

Un pistol de vopsit profesional fara aer este o solutie pe care o poti avea in vedere, mai ales daca ai o multime de camere de vopsit intr-un timp cat mai scurt. Propulsand vopseaua, folosind atat un furtun, cat si o pompa, suprafetele mai mari vor fi vopsite intr-un timp mult mai scurt. Acest produs trebuie totusi ales in functie de necesitatile pe care le aveti. De exemplu, daca trebuie sa vopsiti doar o camera, atunci puteti opta pentru un pistol de vopsit obisnuit.

Ce avantaje va ofera acest pistol?

In primul rand, avantajul risipei limitate si anume ca nu veti mai risipi atat de multa vopsea. In cazul pistoalelor conventionale, doar o fractiune din vopseaua pe care o folositi se va aseza pe suprafata respectiva. Pentru a aplica vopseaua, multe persoane vor incepe sa se foloseasca de solventi, lucru care inseamna ca si cheltuielile vor creste simtitor. Pentru a nu exista aceste pierderi de vopsea si a se evita aceasta tehnica antiproductiva, un pistol de vopsit fara aer poate fi o solutie mai buna, mai ales daca vorbim despre spatii mai mari.

Fiind mai eficiente decat pistoalele de vopsit conventionale, cele fara aer se folosesc de presiunea hidraulica in loc de aer, reducand in acest fel la minimum raspandirea ineficienta a vopselei. Pe termen lung, aceste pulverizatoare ajung sa fie mult mai eficiente pentru ca nu se bazeaza pe solventi pentru a pregati vopseaua.

Fata de pensula sau trafalet, zona mare de acoperire este un plus al acestui pistol de vopsit. Pulverizatoarele de vopsea fara aer sunt mult mai rapide, fiind utile in cazul proiectelor mai mari. Orice pistol de vopsit trebuie achizitionat dupa ce verifcati cu atentie daca acesta este optiunea cea mai buna pentru voi. Asigurati-va ca stiti pentru ce este folosit acest pistol, astfel incat el sa fie potrivit pentru nevoile voastre.

Un astfel de pistol mai este apreciat si pentru ca ofera o acoperire neteda si uniforma. Fiind atomizata in picaturi foarte mici, vopseaua va putea fi folosita la acoperirea suprafetei la care lucrati intr-un mod uniform. Acest lucru este valabil, chiar daca suprafata pe care aplicati vopseaua respectiva este texturata, inegala sau chiar dificil de lucrat.

Folosirea unui pistol de vopsit fara aer ofera avantajul major al timpului economisit. Pulverizatorul acopera cu usurinta suprafete foarte mari si spre deosebire de alternative, acesta este o solutie foarte buna pentru oricine doreste renovarea unui anumit spatiu.